Armband met tijgeroog edelstenen en elastiek 8mm

Artikelnummer: Stelling H-09 bak sieraad
Artikel 13 van 30
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Armband met tijgeroog en verschillende chakra glaskralen en edelsteen kralen en elastiek 8mm

Deze prachtige armband is samengesteld uit Tijgeroog edelsteen kralen van 8 mm, afgewisseld met verschillende chakra kralen. De combinatie van Tijgeroog en chakra stenen maakt dit sieraad niet alleen mooi, maar ook betekenisvol.

Tijgeroog staat bekend om zijn beschermende en aardende eigenschappen. Het kan helpen bij het versterken van zelfvertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Als u deze armband draagt, kan het dienen als een herinnering aan deze krachtige eigenschappen terwijl u ze in uw dagelijks leven integreert.

De chakra edelstenen zijn gekozen om de energiecentra in uw lichaam in balans te brengen. Elke kraal vertegenwoordigt een specifieke chakra en kan helpen om de energiestroom te verbeteren, waardoor u zich meer in harmonie en evenwicht voelt.

Houd er rekening mee dat edelstenen, hoewel ze mogelijk positieve eigenschappen hebben, geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts.

Deze armband is niet alleen een modieus accessoire, maar ook een symbool van innerlijke balans en welzijn.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss