Kralen Inkoopcombinatie bij 't Kralenstulpje

Bij 't Kralenstulpje koesteren we een geschiedenis die teruggaat vele jaren. In die tijd hebben we nauwe banden gesmeed met kralenleveranciers en kralengroothandels, zowel binnen Nederland als over de grenzen heen. Het resultaat van deze samenwerkingen is dat we nu in staat zijn om u kralen en sieradenonderdelen aan te bieden tegen bijzonder gunstige prijzen.

Waar kan ik goedkoop kralen kopen?

Waar vindt u voordelige kralen? Misschien bent u zelf actief in de verkoop van kralen en sieradenonderdelen. Misschien beheert u een kralenwinkel of heeft u plannen om een verkooppunt te worden. Als dat het geval is, dan willen we u uitnodigen om samen met ons te profiteren van de aantrekkelijke kortingen die wij hebben weten te bedingen.

Indien u interesse heeft in het gezamenlijk inkopen van kralen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen naar info@kralenstulpje.nl .

Aantrekkelijke kortingen op kralen en bedels

Om de mogelijkheden voor samenwerking te verkennen, vragen we u om wat meer informatie met ons te delen. Laat ons weten wie u bent en wat uw website is. Ook uw KVK-nummer, BTW-nummer en de groothandels waar u momenteel zaken mee doet zijn van belang. Op basis van deze gegevens kunnen we samen bekijken of er synergie te vinden is in onze samenwerking.

We zijn eveneens nieuwsgierig naar de kortingen waar u momenteel van profiteert. Wie weet kunnen we elkaar aanvullen en van elkaars voordelen genieten. Samenwerken en elkaar ondersteunen staan bij ons hoog in het vaandel!

Kralen kopen

Gezamenlijke inkoop van een breed assortiment aan sieradenmaterialen. Binnen onze inkoopcombinatie heeft u toegang tot een uitgebreid assortiment aan sieradenmaterialen en accessoires, waaronder:

- Bedels en bedeltjes

- Kralen in allerlei vormen en maten

- Verschillende soorten sieraden, waaronder armbanden, kettingen, oorbellen en ringen

- Organzazakjes

- Cadeaudoosjes en cadeauzakjes

- Verpakkingsmaterialen

- Prijslabeltjes

- Displaymaterialen

Laten we ook de afspraak maken dat wanneer we een specifiek item niet kunnen leveren, we elkaar kunnen doorverwijzen. Op die manier versterken we elkaar en dragen we bij aan een leuke creatieve wereld. Hoewel dit natuurlijk niet verplicht is, beschouwen we het als een vriendelijk gebaar om elkaar te helpen wanneer dat mogelijk is.

We kijken uit naar een leuke samenwerking. Voel u vrij om contact met ons op te nemen, en we helpen u graag verder.

Groetjes Esther de Jonge

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss