Heel erg trots op de toppers van dagbesteding!

Bij 't Kralenstulpje vindt u niet alleen prachtige kralen, onderdelen voor sieraden en verpakkingsmaterialen, maar ook een schitterend verhaal (vind ik zelf!) over samenwerking en dankbaarheid. Onze reis begon vlak voor Corona, toen Dagbesteding De Schakel in Midwolda mij uitnodigde tijdens een rondleiding voor ondernemers uit de buurt. Ze vertelden dat ze het best leuk zouden vinden om kralen in te mogen pakken, en natuurlijk was ik meteen heel erg enthousiast!

Kralen dagbesteding De Schakel

Al snel sloten Cosis in Sint Josef in Sappemeer, De Klimroos van Cosis in Sappemeer, De Verbinding (ook van Cosis) in Winschoten en Lentis Zuidlaren zich aan bij ons team. Mensen met verschillende mogelijkheden van deze dagbestedingen zijn al jarenlang onmisbare schakels bij 't Kralenstulpje!  Ze werken vol trots en toewijding aan het tellen en wegen van de kralen, zodat alles keurig klaar ligt wanneer u als klant een bestelling plaatst.

Waar samenwerking ​en dankbaarheid hand en hand gaan!

De samenwerking met elke dagbesteding is heel erg goed!  Ze geven ruim van tevoren aan wanneer ze kralen nodig hebben, en ik ontvang alles keurig gecontroleerd en nagewogen terug. Soms kom ik zelf bij hen langs om de kralen om te ruilen, terwijl andere keren de medewerkers gezellig bij mij langskomen. Voor hen is het een uitje, en ik geniet ervan om hen met open armen te ontvangen.

De vreugde die ik zie bij deze geweldige mensen wanneer ze met kralen werken, is onbetaalbaar. Hun enthousiasme en inzet nemen mij zoveel werk uit handen! Hierdoor kan ik razendsnel leveren aan mijn klanten, waar u als klant weer helemaal blij van wordt. Het is een ware win-winsituatie waar ik heel erg dankbaar voor ben.

Ik ben niet alleen dankbaar voor het werk dat ze verrichten, maar ook voor de impact die het heeft. Door samen te werken met deze dagbestedingen, kunnen we niet alleen de medewerkers een leuke bezigheid bieden, maar ook de begeleiders de mogelijkheid geven om deze mensen te begeleiden in iets waar ze echt van genieten. En natuurlijk bent u als klant heel blij dat we zo snel kunnen leveren!

Kralen Dagbesteding Sappemeer

Daarom willen we graag deze bijzondere mensen in het zonnetje zetten. Met trots plaats ik dit verhaal op mijn website en wil ik graag een beetje reclame maken voor de fantastische dagbestedingen waar ik mee samenwerk: Dagbesteding De Schakel, Cosis, en Lentis. Samen maken we de wereld een beetje mooier en laten we zien dat wanneer we elkaar ondersteunen, schitterende dingen mogelijk zijn.

Grote dank aan alle medewerkers die met zoveel liefde en toewijding bij dragen aan 't Kralenstulpje. Jullie zijn  ware helden en jullie werk maakt een wereld van verschil.

Bedankt voor jullie super inzet!

Esther de Jonge

Kom ook eens rondneuzen bij 't Kralenstulpje! 

 

Terug naar de blogspagina

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss