Waarom kralen kopen bij 't Kralenstulpje?

't Kralenstulpje is een kralenwinkel in Scheemda uit de gemeente Oldambt in Groningen.

kralenstulpje.nl is bereikbaar, u krijgt snel antwoord op uw vragen. Iedere klant krijgt zijn of haar bestelling altijd mooi verpakt in bijvoorbeeld organza cadeau zakjes thuisgestuurd, ook zit er altijd een leuk presentje bij. Wanneer u zich via de website aanmeldt voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje, dan komen er wekelijks leuke acties en kortingen voorbij. Wist u dat 't Kralenstulpje ook hele leuke artikelen verkoopt welke worden gebruikt bij kraamfeestjes? Zoals mooie organza cadeau zakjes, leuke bedeltjes van voetjes, leuke sleutelhangers met voetjes, bedeltjes van speentjes, armbanden van kralen, armbandjes van letterkralen, veiligheidsspelden etc. etc. U maakt in een mum van tijd zelf het leukste kraamcadeautje of huwelijksbedankje en kunt deze ook nog prachtig verpakken. Alle prijzen van 't Kralenstulpje  zijn incl. BTW. Legt u onze prijzen eens naast die van de groothandel (excl. BTW) u zult versteld staan.

Goedkoper dan de groothandel

Heel veel artikelen zijn bij 't Kralenstulpje nog goedkoper dan bij de groothandel omdat wij rechtstreeks importeren. Met name de organza cadeau zakjes! En bij 't Kralenstulpje hoeft u niet verplicht eerst voor honderden euro's af te nemen. Vandaar dat ook veel winkeliers, uitvaartverenigingen, marktondernemers, scholen en stichtingen 't Kralenstulpje gelukkig al weten te vinden. Wilt u beginnen met de hobby sieraden maken maar komt u er niet uit? 't Kralenstulpje kan samen met u in overleg voor een X bedrag een pakketje met kralen en toebehoren samenstellen.

Assortiment

't Kralenstulpje uit Scheemda verkoopt o.a. organza cadeauzakjes, labels, sieraden, betaalbare kralen, exclusieve kralen en onderdelen om sieraden te maken, hobbymaterialen, edelstenen kralen om te rijgen, verpakkingsmaterialen en displaymaterialen voor op een sieradenbeurs!

Starterspakketten kralen

Natuurlijk hebben wij ook de standaard sieraden onderdelen starterspakketten. Maar we maken ook thema pakketten. 't Kralenstulpje verkoopt bijvoorbeeld ook leuke bedeltjes en hangers voor Halloween om uw uitgeholde pompoen mee te versieren. Natuurlijk heeft 't Kralenstulpje ook een  kerstpagina en de prachtige Bali style bedeltjes! Ik zou zeggen, pakt u een lekker kopje thee of koffie en leun heerlijk achterover om de site van 't Kralenstulpje eens te doorlopen. Naast trendy kralen hebben we ook exclusieve kralen, kijkt u bijvoorbeeld eens onder de European style kralen met een groot gat. Kijkt u ook eens onder klantenservice, naar de filmpjes ter inspiratie en de mooie foto's welke ik toegestuurd heb gekregen van klanten. Ook kunt u hier gratis een on-line 10 stappen sieradencursus volgen!

't Kralenstulpje uit Scheemda onderscheid zich van andere online kralenwinkels door haar voordelige maar toch kwalitatief goede artikelen. We zijn vaak goedkoper dan de groothandel!

Onze slogan: 't Kralenstulpje - Van Kraal naar Creatie!

Kom eens gezellig rondneuzen bij 't Kralenstulpje!

Groetjes van Esther de Jonge

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel