Ik wil uw artikelen gaan gebruiken om iets te maken voor het goede doel. Is het daarom mogelijk korting of gratis artikelen te ontvangen?

Helaas kunnen wij niet in financiële vorm iets voor u betekenen. Dagelijks komen er namelijk verzoeken binnen om een donatie, spullen, advertentie of korting voor het goede doel. De marges in deze winkel zijn al erg klein waar vrijwilligers en stichtingen ook van profiteren. Als we vervolgens ook nog op alle extra vragen in zouden gaan kunnen we de winkel sluiten en houdt het voordeel voor iedereen op. Eventueel een selectie maken wie dan wel te steunen is ook een onmogelijke opgave want bestaat er vrijwilligerswerk of een goed doel dat niet mooi is? We vertrouwen op uw begrip en respect voor deze keuze.

GOEDE DOELEN

Wij doneren zelf rechtstreeks geld aan door ons uitgezochte goede doelen, waaronder KWF Kankerbestijding , Kika Stichting Kinderkanker en diverse stichtingen voor dierenbelangen.

GRATIS KRALENPAKKETJE

Wat wij nog wel eens doen is een gratis verrassingspakketje versturen in ruil voor een link naar onze website op een sponsoring pagina van uw erkende club of erkende goed doel! (Niet alleen social media) Neemt u hiervoor gerust contact met ons op!

 

Heeft u ook een vraag voor ons? Wij helpen u graag via: info@kralenstulpje.nl
www.kralenstulpje.nl

Met creatieve groet,

Esther de jonge
 

Klik hier om terug te gaan naar Klantenservice

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss