Armbandenset gemaakt met rondellen en Grieks keramiek

Met de rondellen van het Kralenstulpje maakte ik deze armbandenset. Ik heb ze gecombineerd met de prachtige Griekse keramiek kralen 😍 en geel koper. Supermooie set. Ik heb er ook nog kettingen bij gemaakt. Deze zie je bij mijn volgende blog.

MATERIALEN DIE HIER GEBRUIKT ZIJN MET GRIEKS KERAMIEK EN RONDELLEN

Verder nog:

Ringetjes

Nietstiften

Kettelstiften 

Metaaldraad

Kalotjes

Knijpkraaltjes

DEZE LEUKE SIEARDENSET ZELF MAKEN!

Rijg de kralen naar voorbeeld of eigen wens op het draad. Bevestig mbv knijpkraaltjes aan beide kanten een kalotje. Bevestig aan één kant met een ringetje een sluiting. Aan de andere kant maak je met een ringetje een stukje jasseron vast. (als verlengstukje). Aan het einde van dit stukje bevestig je nog een kraaltje op een nietstift, voor een mooie afwerking.

Rijg de kralen op een kettelstift. Bevestig aan beide kanten een stuk van het jasseron. Maak dan weer aan één kant een sluiting en aan de aan de andere kant een stukje jasseron met een nietstift eraan.

Rijg de tube kraal met de geel koperen kraaltjes op een kettelstift. Bevestig aan beide kanten een stukje van het fijne jasseron. Nu weer aan een kant een sluiting en aan de andere kant een stuk jasseron met een nietstift eraan.

Veel plezier met het maken van jouw armbandenset.

Groetjes Anjes Hermans. 

 

Terug naar Tutorials

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss