2 x Puntsteen half rond Rivoli Preciosa SS39 Setting c.a. 8 x 4mm Hemels Blauw

Artikelnummer: Bak 332
Artikel 43 van 43
€ 1,50 (inclusief btw)

Puntsteen half rond Rivoli Preciosa SS39 Setting c.a. 8 x 4mm Hemels Blauw

Bent u op zoek naar dat ene speciale element dat uw zelf gemaakte sieraden een extra dimensie geeft? Laat u dan betoveren door onze Puntsteen Rivoli Preciosa SS39, met een indrukwekkende diameter van 8mm en een hoogte van 4mm. Deze magnifieke kristallen zijn een absoluut meesterwerk van vakmanschap en design.

Preciosa staat bekend om de uitzonderlijke kwaliteit en de fijn geslepen kristallen, en deze Rivoli puntstenen vormen daarop geen uitzondering. Het unieke geslepen patroon van de Rivoli-lijn zorgt voor een oogverblindend fonkelend effect. Elk facet van deze puntsteen is zorgvuldig geslepen om het licht op een prachtige wijze te weerkaatsen.

Met een veelzijdige grootte van 8 x 4mm zijn deze puntstenen perfect voor een breed scala aan sieraden onderdelen. Of u nu verbluffende oorbellen, elegante kettingen of glamoureuze armbanden wilt maken, deze kristallen zijn de ideale keuze. Ze zijn eenvoudig te plaatsen in verschillende soorten settings en kunnen worden vastgelijmd met een druppeltje strass lijm, waardoor ze ook toegankelijk zijn voor beginners.

Maar de toepassingsmogelijkheden houden hier niet op. Deze Rivoli puntstenen zijn eveneens fantastisch voor het verfraaien van allerlei accessoires, van haarspelden tot broches. Een klein detail als dit kan uw zelf gemaakte sieraden en accessoires op een subtiele maar krachtige manier transformeren.

Investeren in deze Puntsteen Rivoli Preciosa SS39 kristallen betekent investeren in een hoogwaardig product dat de schoonheid van uw zelf gemaakte sieraden zal versterken. Voeg ze toe aan uw collectie en laat uw klanten genieten van het ultieme gevoel van luxe en verfijning.

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss