Hoe maak ik een ringetje open en hoe sluit ik hem weer?

Hoe maak ik een ringetje open en sluit ik hem weer?

Heeft u een jump ringetje dat u wilt openen of sluiten voor uw sieradenproject? Geen zorgen, met het juiste gereedschap is dit klusje zo geklaard. Pak twee platbektangetjes, of als u die bij de hand heeft, twee rondbektangetjes. Houd het ringetje vast aan weerszijden van de opening en buig de uiteinden voorzichtig zijwaarts van elkaar af. Het is belangrijk dat u dit zijwaarts doet, zodat het ringetje niet uit vorm raakt.

Om het ringetje weer te sluiten, gebruikt u dezelfde twee tangetjes om de uiteinden weer naar elkaar toe te buigen. Neem de tijd om het netjes te doen, zodat het ringetje goed sluit en er geen kralen of bedeltjes verloren kunnen gaan.

Met een splitringetje is het een iets lastiger verhaal. Dit type ringetje lijkt een beetje op de ring van een sleutelhanger en is steviger. Speciale splitringtangetjes kunnen hierbij helpen, maar het vereist wel wat oefening. Sommigen gebruiken hun nagel om het ringetje open te wrikken en op zijn plaats te draaien.

Probeer maar eens, met een beetje geduld en oefening wordt het steeds makkelijker! En voor u het weet, bevestigt u ringetjes als de beste.


Alle tangetjes staan onder de rubriek werkmaterialen onder gereedschap. Klik hier!

Hier vindt u de ringetjes, klik hier!

 

Terug naar Technieken

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss