Armbandje met facet kralen

 

Bent u dol op facetkralen? Ontdek dan hoe u deze prachtige kralen kunt gebruiken om een unieke armband te creëren. In deze tutorial laat ik u stap voor stap zien hoe u uw favoriete facetkralen kunt combineren in verschillende groentinten. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een armband die helemaal bij u past. Alle benodigde materialen zijn verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje. De materialen zijn van ’t Kralenstulpje.

Armbandje met facet kralen

Welke materialen hebben we nodig om deze armband te maken? 

(*Voor de materialen die ik al in huis had heb ik vergelijkbare materialen gelinkt, aangegeven met )

Greedschap om sieraden te maken

Hoe gebruikt u sieradentangen? Voor deze armband heeft u uw tangen echt nodig en zult u een beetje moeten oefenen. Het is belangrijk om de nietstift mooi rond te buigen en op het juiste punt af te knippen. Begin met het afmeten van de jasseron en bevestig de sluiting met een buigring. Rijg de facetkraal aan een nietstift. Buig de nietstift vervolgens in een haakse hoek. Gebruik de tang met de ronde bek om de nietstift eromheen te buigen. Knip het overtollige deel van de nietstift af en bevestig deze aan de jasseron.

De hoeveelheid kralen hangt af van de dichtheid die u aan de armband wilt geven. Voor deze armband heb ik 11 kralen van elke groene soort gebruikt en 10 van de crystal. Hierdoor krijgt de armband een luchtige uitstraling. Een andere optie om te overwegen voor een mooi effect aan de armband, is het gebruik van nietstiften met een bolletje aan het uiteinde, zoals deze.

Veel plezier!

Terug naar Tutorials

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss