Armbandje met facet kralen

Bent u dol op facetkralen? Ontdek dan hoe u deze prachtige kralen kunt gebruiken om een unieke armband te creëren. In deze tutorial laat ik u stap voor stap zien hoe u uw favoriete facetkralen kunt combineren in verschillende groentinten. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een armband die helemaal bij u past. Alle benodigde materialen zijn verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje. De materialen zijn van ’t Kralenstulpje.

Armbandje met facet kralen

Welke materialen hebben we nodig om deze armband te maken? 

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande materialen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.

(*Voor de materialen die ik al in huis had heb ik vergelijkbare materialen gelinkt, aangegeven met )

Greedschap om sieraden te maken

Hoe gebruikt u sieradentangen? Voor deze armband heeft u uw tangen echt nodig en zult u een beetje moeten oefenen. Het is belangrijk om de nietstift mooi rond te buigen en op het juiste punt af te knippen. Begin met het afmeten van de jasseron en bevestig de sluiting met een buigring. Rijg de facetkraal aan een nietstift. Buig de nietstift vervolgens in een haakse hoek. Gebruik de tang met de ronde bek om de nietstift eromheen te buigen. Knip het overtollige deel van de nietstift af en bevestig deze aan de jasseron.

De hoeveelheid kralen hangt af van de dichtheid die u aan de armband wilt geven. Voor deze armband heb ik 11 kralen van elke groene soort gebruikt en 10 van de crystal. Hierdoor krijgt de armband een luchtige uitstraling. Een andere optie om te overwegen voor een mooi effect aan de armband, is het gebruik van nietstiften met een bolletje aan het uiteinde, zoals deze.

Veel plezier!

 

Terug naar Tutorials

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss