Hoe leuk is het om zelf sieraden te maken 😊

Acryl Tube armbandjes

Deze foto is van: Liesbeth Pijpker

Vakantie sieraden

U kent het vast wel, u bent op vakantie in het buitenland of gewoon lekker in Nederland. Met dat warme weer denkt u toch even een dorpje in te gaan om te kijken voor souvenirtjes. Overal waar u kijkt, ziet u de typische vakantie armbandjes. U gaat bij ieder winkeltje naar binnen om erachter te komen dat ze bij ieder winkeltje dezelfde armbanden en andere souvenirtjes hebben, van elastieken draad tot aan touw, van kralen tot aan schelpen en van armbanden tot aan sleutelhangers, bij iedere winkel is het hetzelfde.

Na een hele hoop bloed zweet en tranen koop je er toch maar ééntje, omdat ze stiekem allemaal best leuk zijn en ze je altijd doen denken aan dat heerlijke vakantie gevoel.

Armbandjes zelf maken

De armbandjes hebben een vrolijke en kleurrijke uitstraling. Hoe leuk is het om deze armbandjes helemaal zelf te maken met alle soorten, maten en kleuren kralen, schelpen, draad en nog veel meer? Dit leek mij een super leuk plan. Dus nadat ik terug kwam van vakantie ben ik maar eens gaan onderzoeken wie veel aanbod had in kralen en ook ben ik tutorials gaan kijken over wat je nodig bent en hoe het eigenlijk moet.

Van te voren dacht ik dat je veel nodig had om te kunnen beginnen en dat het best moeilijk zou worden, want ik ben echt niet de handigste.  Maar toen ik uiteindelijk de kralen had gevonden die ik leuk vond kon ik eigenlijk al beginnen.

Een elastiek draadje en aan de slag dan maar. Even het draad om mijn pols meten, een paar kralen er op, knoopje er in, beetje sieradenlijm op het knoopje en wat een leuk armbandje heb je dan! Toen ik eenmaal door had dat het maken van de sieraden zo makkelijk was ben ik mijn assortiment gaan uitbreiden met leuke bedeltjes etc.

Ik heb helemaal mijn slag gevonden in het maken van sieraden en maak nu zelfs mijn eigen oorbellen, ook dit is de moeilijkste klus niet. Ook mijn zusjes en mijn moeder waren fan van mijn werk.

Toen ik ze vertelde dat het helemaal niet moeilijk is geloofden ze mij eerst niet, want wie gelooft nou haar zus? Ook wilden ze het niet proberen omdat ik twee super lieve maar wel redelijk eigenwijze zusjes heb.

Na een schop onder de hol heb ik ze aan het knutselen gekregen, ook zij vinden het nu hartstikke leuk om te doen, maar geven het nog niet helemaal toe natuurlijk. Het is een super leuke hobby om samen te doen met uw kind of zus, broer of vader noem het maar op.

Lijkt u dit ook leuk? Vind uw starterspakket en nog veel meer op www.kralenstulpje.nl

En dan wens ik u heel veel plezier.

Groetjes Bente, Stagiaire International Business Studies, Scheemda, 7 september 2022

 

Terug naar de blogspagina

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss