Grote creolen drie keer anders

 

Vandaag aan de slag gegaan met de grote creolen van het Kralenstulpje. Ik heb ze gecombineerd met neutrale kleuren kralen. Maar je kunt natuurlijk ook voor bonte kleuren gaan, net wat jijzelf het leukst vindt. Zo kun je ze helemaal aanpassen aan jouw favoriete outfit.

 

MATERIALEN DIE HIER GEBRUIKT ZIJN:

~ Grote creolen

~houten kralen 6mm

~Bails

~Bedels chinese geluksmunt

~ Lange kettelstiften

~ Glaskralen 3mm

~ Ringetjes

~ Bedel veer deze zijn iets anders dan ik in deze oorbellen heb gebruikt.

~Bedel munt


AAN DE SLAG;

Bij deze oorbellen heb ik ervoor gekozen om op de creolen zelf te rijgen. De 6mm houten kralen gaan er mooi omheen, net als de bails. Je kunt de creolen vol rijgen, ik heb hier niet voor gekozen (wil je dat wel dan heb je natuurlijk meer kralen nodig!). Als je de kralen en bails op de creolen hebt geregen dan hoef je alleen nog met een ringetje de bedels er aan te hangen.

Bij deze oorbellen heb ik onder de creolen geregen. Neem één van de lange kettelstiften en haal de creool erdoor. Rijg de 3mm kraaltjes erop tot de plek van de bail. Schuif nu de bail over de kettelstift en over de creool. Rijg nu de rest van de kralen op de kettelstift. Maak een oogje in het uiteinde van de kettelstift en schuif deze ook over de creool.


Bij deze oorbellen heb ik een combinatie gemaakt van rijgen op de creolen en met rijgen op een kettelstift in de creolen. Zelf vind ik deze de leukste!

Buig twee van de lange kettelstiften in de gewenste vorm. Rijg dan de kralen en bedel erop. Maak in het uiteinde ook een oogje. Rijg dan eerst één kant van de kettelstift op de creool. Dan rijg je de houten kralen en de bail op de creool. Nu nog de andere kant van de kettelstift erop. Bevestig met een ringetje de bedel aan de bail.

Zo eenvoudig is het!

Veel plezier met het maken van jouw creolen!

Groetjes Anjes Hermans 

 

Terug naar Tutorials

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss