Sociaal maatschappelijk ondernemen: Een dankbare samenwerking

🤝🌍 Al jarenlang heb ik het voorrecht om met een aantal prachtige instellingen samen te werken. Deze bijzondere mensen, die ik liever mensen "met mogelijkheden" noem, zijn de onzichtbare maar onmisbare handen achter 't Kralenstulpje. Ze tellen de kralen uit, pakken ze in zakjes en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor uw zelf gemaakte sieraden projecten. 

Dagbesteding  Sint Josef van Cosis

Sociaal Maatschappelijk ondernemen

Dagbesteding Cosis, gevestigd in stichting Sint Josef – de plek waar ik zelf ooit ben geboren – is één van die speciale plekken. Elke keer als ik daar aankom met een nieuwe lading kralen, edelsteen kralen of andere sieraden onderdelen, zie ik blije gezichten. Ze zijn trots op het werk dat ze verrichten en dat doen ze met zoveel liefde en aandacht, dat het me keer op keer ontroert.

Dagbesteding De Klimroos en De Verbinding (Cosis)

Ook bij Dagbesteding de Klimroos in Sappemeer en Dagbesteding de Verbinding in Winschoten is de sfeer warm en verwelkomend. De begeleiders zijn net zo blij als de mensen met mogelijkheden zelf. Ze zijn enthousiast over het werk dat 't Kralenstulpje hen biedt en dat enthousiasme is wederzijds. 

De Schakel en de werkplaats van Lentis

Sociaal maatschappelijk ondernemen

Een andere plek waar ik met veel dankbaarheid aan denk, is de Schakel in Midwolda en de werkplaats van Lentis in Zuidlaren. Hier kunnen mensen met mogelijkheden hun talenten benutten door het sorteren van kleine kraaltjes en glaskralen, en het voorbereiden van bedeltjes en andere sieraden onderdelen.

Waarom dit belangrijk is

U vraagt zich misschien af, waarom is dit zo belangrijk? Simpelweg omdat ik geloof in de kracht van gemeenschap. Door deze mensen met mogelijkheden bij mijn bedrijf te betrekken, kunnen we samen meer bereiken. Zij voorzien in een essentiële schakel in het proces van kralen kopen tot armbandjes maken, en ik kan hen voorzien van een zinvolle dagtaak. Dat is een win-win situatie waar ik elke dag weer dankbaar voor ben.

Dankbaarheid

Ik wil mijn diepste dankbaarheid uitspreken naar deze organisaties en de mensen met mogelijkheden die er werken. Zonder hen zou 't Kralenstulpje niet zijn wat het nu is: een plek waar u alles kunt vinden om zelf sieraden te maken. Van bedels en bedeltjes tot complete sets voor het maken van uw eigen unieke sieraden.

Dank u wel, beste medewerkers van deze prachtige organisaties, voor uw inzet, uw enthousiasme en uw liefde voor de kralen. U maakt niet alleen mijn werk mogelijk, maar draagt ook bij aan de dromen van talloze mensen die graag zelf sieraden maken.

Wilt u meer weten over deze samenwerkingen of over hoe u zelf aan de slag kunt met het maken van armbandjes en andere sieraden? Neem gerust een kijkje op de rest van mijn website. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met uw zelf gemaakte sieraden.

Grote dank aan alle medewerkers die met zoveel liefde en toewijding bij dragen aan 't Kralenstulpje. Jullie zijn  ware helden en jullie werk maakt een wereld van verschil.

Bedankt voor jullie super inzet! 🤝🌍

Esther de Jonge

Kom ook eens rondneuzen bij 't Kralenstulpje! 

 

Terug naar de blogspagina

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss