Wat is een rijgbord of  kralenbord en hoe gebruik ik een rijgbord of kralenbord?
 

    

Een kralenbord of rijgbord is ontzettend  handig om kralen in uit te leggen en uit te tellen. Er staan diverse maten op aangegeven voor het afmeten van bijvoorbeeld armbanden of kettingen. Ook bevat een kralenbord diverse kleine vakjes waarin u de kralen in kunt uitstallen voor het sieraad waar u op dat moment mee bezig bent.

Sieraden ontwerpen

Een rijgbord wordt vaak gebruikt om een sieraad te ontwerpen. Je kunt de kralen handig neerleggen en je krijgt een betere indruk hoe het sieraad zal worden. Ook staan de lengtes erop vermeld. Verder kun je de kralen handig laten liggen en een andere keer verder gaan.

Handige tool om sieraden te maken

Ze zijn gemakkelijk stapelbaar doordat ze hol zijn aan de onderzijde, passen er meerdere inelkaar. Dit is handig wanneer je ze bijvoorbeeld mee gaat nemen naar Workshops. Ze wegen bijna niets en ze zijn gemaakt van kunststof, ze voelen iets veloursachtig aan. Een super leuke handige tool dus, deze mag niet ontbreken wanneer je sieraden gaat maken en ontwerpen!

 

't Kralenstulpje verkoopt de rijgborden in het grijs en in het roze en het geel

 

Klik hier om terug te gaan naar Klantenservice

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss