Deze vrolijke telefoonkoord maakt u eenvoudig zelf!

Vrolijk telefoonkoordje

Je telefoon is een accessoire op zich, die verdient ook een mooie kralen versiering. Met dit mooie polsbandje kun je hem makkelijk en stijlvol bij je dragen. De materialen zijn van ’t Kralenstulpje.

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande sieraden onderdelen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.

 

Polsband voor je telefoon met smiley

Knip een ruim stuk macramé draad af. Vouw het dubbel. Maak een knoop met een lus van ongeveer 6cm. Ik ben hier beginnen met een zilveren kraal om beide uiteinden. Dit geeft een mooie afwerking rond de knoop. Hiervandaan ga je rijgen. Ik ben gegaan voor een kleurige mix van kralen. Voor een beetje rust in het ontwerp ben ik begonnen met een patroon van rocailles en polymeer kralen.

Daarna ben ik willekeurig doorgegaan met het mixen van alle kralen. Daarbij heb ik wel een rekening gehouden met de kleuren/materialen combi. Dat wil zeggen: niet te veel dezelfde kleur bij elkaar of dezelfde soort kraal.

Als het geheel de juiste lengte heeft (eigen voorkeur en smaak) knoop je beide uiteinden met een dubbele knoop aan elkaar. Doe hier een druppeltje lijm om en verstop de knoop in een kraal. Het is handig om hiervoor als laatste kraal eentje te kiezen met een iets ruimer gat.

Laat even drogen en klaar ben je. Mocht je voor een iets simpeler, rustigere versie willen gaan, kun je hier heel goed rocailles of acryl kralen voor gebruiken.

Veel plezier met maken!

Ps: dit stukje kralen rijgen heeft me wat hoofdbrekens gekost. Ik had geen idee hoe ik het uiteindelijk wilde maken en heeft ook een poos in mijn kralenbord gelegen, terwijl ik wachtte op inspiratie.  Als toetje hier een inkijkje in mijn kralenbord na deze worsteling (ik geef eerlijk toe, nadat ik hem al een beetje heb opgeruimd, haha!)

Kralenbord beadalon

 

Dit blog is geschreven en gemaakt door Rebecca de Man.

 

Terug naar Tutorials

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss