Engeltje maken B

Benodigdheden:
- Nietstift
- Kralen (voor het hoofd en het lijf van het engeltje)
- Metalen engelenvleugel
- Kralenkapje
- Spacer kraal (dient als de aureool van het engeltje)
- Rondbektang en kniptang

Stap 1: Kies de kralen uit

Selecteer een grotere kraal voor het lijfje en een kleinere kraal voor het hoofdje van het engeltje. De kleur en het materiaal van de kralen kunnen geheel naar eigen inzicht worden gekozen.

Stap 2: Rijg de kralen op de nietstift

Begin met het rijgen van de spacer kraal op de nietstift; deze zal fungeren als de aureool van het engeltje. Plaats vervolgens het kralenkapje met de opening naar boven, dit dient als het jurkje van het engeltje. Daarna rijgt u de kraal voor het lijfje, de metalen engelenvleugel (gecentreerd achter de lijfkraal voor de vleugels), en ten slotte de kraal voor het hoofdje.

 

Stap 3: Maak een oogje

Gebruik de rondbektang om aan het uiteinde van de nietstift, boven het hoofdje van het engeltje, een oogje te maken. Zorg ervoor dat het oogje stevig is, zodat het engeltje aan een ketting of sleutelhanger bevestigd kan worden. Knip het overtollige deel van de nietstift af met de kniptang.

Stap 4: Afwerking

Zorg ervoor dat alle onderdelen goed op hun plaats zitten en dat het oogje goed gesloten is. Uw engeltje is nu klaar om als charmante toevoeging aan sieraden of als decoratief object gebruikt te worden.

Deze eenvoudige, maar lieflijke engeltjes kunnen een persoonlijke touch geven aan uw sieradencollectie of als speciaal geschenk dienen. Veel plezier met het maken van uw eigen engeltje!

 

Terug naar voorbeelden

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Sorteer op

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss