10 x Edelsteen kraal van natuurlijke Chinese Jade 8mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling D-20 in Bak Jade
Artikel 92 van 157
€ 2,99 (inclusief btw)

 Edelsteen kraal van natuurlijke Chinese Jade 8mm gat: 1mm

Deze edelsteen kraal van natuurlijke Chinese Jade heeft een diameter van 8mm en een rijggat van ongeveer 1mm, waardoor het een uitstekende keuze is voor uw zelf gemaakte sieraden. De unieke eigenschappen van Chinese Jade voegen een bijzondere dimensie toe aan uw creaties.

Chinese Jade, ook bekend als Xiuyan Jade, is een kostbare edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd in de Chinese cultuur vanwege zijn schoonheid en spirituele betekenis. Het wordt vaak beschouwd als een symbool van zuiverheid, sereniteit en evenwicht. Chinese Jade wordt geassocieerd met het hartchakra en wordt verondersteld positieve energie en harmonie te bevorderen.

Deze natuurlijke Chinese Jade kraal, met zijn diepe groene tinten en gladde textuur, voegt een vleugje rust en natuurlijke schoonheid toe aan uw zelf gemaakte sieraden. De subtiele glans en vibrerende kleur van de steen kunnen een prachtige aanvulling zijn op armbandjes, kettingen en andere sieraden creaties.

Bij het kralen kopen voor uw zelf gemaakte sieraden, biedt deze Chinese Jade kraal niet alleen esthetische aantrekkingskracht, maar ook mogelijke positieve energieën volgens spirituele tradities. Het is echter belangrijk op te merken dat deze eigenschappen niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, dient u altijd professioneel medisch advies in te winnen. Voeg de betekenisvolle pracht van Chinese Jade toe aan uw zelf gemaakte sieraden en creëer stukken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een diepere symbolische waarde dragen.

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss