15 x Jelly style acryl kralen hartjes mix 9 x 12mm gat: 4mm assortiment

Artikelnummer: StellingM-25 bak Jelly style hartjes mix
Artikel 15 van 37
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 315 stuks

Jelly style acryl kralen hartjes mix 9 x 12mm gat:4mm

Deze Jelly style acryl kralen mix biedt u vrolijke pastelkleurige kralen in de vorm van een hartje. Ze hebben een afmeting van 9 x 12mm en een ruim gat van 4mm. Het grote gat maakt het eenvoudig om deze kralen te rijgen, zelfs op dikkere soorten draad of koord.

De Jelly style kralen zijn licht van gewicht, wat ze erg comfortabel maakt om te dragen. Ondanks hun lichte gewicht, zijn ze toch duurzaam, waardoor uw sieraden lang mee zullen gaan. 

Het hartvormige ontwerp voegt een speels en liefdevol element toe aan uw sieradenontwerpen. Ze zijn perfect voor het maken van sieraden met een romantische touch of als cadeau voor iemand die u dierbaar is.

De vrolijke pastelkleuren geven een zachte en dromerige uitstraling aan uw sieraden, waardoor ze perfect zijn voor zowel casual als meer formele gelegenheden.

Dus of u nu een unieke ketting, een charmante armband of een set vrolijke oorbellen wilt maken, deze Jelly style acryl kralen mix van 't Kralenstulpje, uw betrouwbare online kralenwinkel, is een uitstekende keuze. Maak prachtige en opvallende sieraden met deze kleurrijke hartvormige kralen.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss