10 x Draadbeschermers gat: 1mm Hematiet kleur

Artikelnummer: Kastje 10
Artikel 10 van 14
€ 1,99 (inclusief btw)

Draadbeschermers Maat: 4.5mm x 3.5mm x 1.5mm gat: 1mm Hematiet kleur

Onze draadbeschermers in stijlvolle hematiet kleur bieden de perfecte bescherming voor uw zelf gemaakte sieraden. Met een afmeting van 4.5mm x 3.5mm x 1.5mm en een gat van 1mm, zijn deze draadbeschermers ideaal voor het veilig afwerken van uw sieradenprojecten.

Draadbeschermers zijn essentiële sieraden onderdelen voor het behoud van de duurzaamheid van uw armbandjes maken. Ze voorkomen dat uw draad of koord slijt en voegen een professionele afwerking toe aan uw sieraden.

Of u nu kralen koopt voor een nieuw project of edelsteen kralen wilt gebruiken, onze draadbeschermers zijn een must-have voor uw zelf gemaakte sieraden. Voeg ze toe aan uw ontwerpen om de levensduur van uw armbandjes te verlengen en te zorgen dat uw creaties er altijd prachtig uitzien.

Bescherm uw sieradenprojecten en geef ze een professionele afwerking met onze draadbeschermers in stijlvolle hematiet kleur. Ontdek de veelzijdigheid van deze handige sieraden onderdelen en maak armbandjes die zowel duurzaam als stijlvol zijn! 🔒🔗🛍️

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Hematiet kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss