10 x Draadbeschermers Hematiet kleur

Artikelnummer: Kastje 10
Vorige Artikel 7 van 8 Volgende
€ 1,99 (inclusief btw)

Draadbeschermers Maat: 4.5mm x 3.5mm x 1.5mm gat: 1mm Hematiet kleur

Onze draadbeschermers in stijlvolle hematiet kleur bieden de perfecte bescherming voor uw zelf gemaakte sieraden. Met een afmeting van 4.5mm x 3.5mm x 1.5mm en een gat van 1mm, zijn deze draadbeschermers ideaal voor het veilig afwerken van uw sieradenprojecten.

Draadbeschermers zijn essentiële sieraden onderdelen voor het behoud van de duurzaamheid van uw armbandjes maken. Ze voorkomen dat uw draad of koord slijt en voegen een professionele afwerking toe aan uw sieraden.

Of u nu kralen koopt voor een nieuw project of edelsteen kralen wilt gebruiken, onze draadbeschermers zijn een must-have voor uw zelf gemaakte sieraden. Voeg ze toe aan uw ontwerpen om de levensduur van uw armbandjes te verlengen en te zorgen dat uw creaties er altijd prachtig uitzien.

Bescherm uw sieradenprojecten en geef ze een professionele afwerking met onze draadbeschermers in stijlvolle hematiet kleur. Ontdek de veelzijdigheid van deze handige sieraden onderdelen en maak armbandjes die zowel duurzaam als stijlvol zijn! đŸ”’đŸ”—đŸ›ïž

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Hematiet kleur
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss