c.a. 100 x goudkleur knijpkralen c.a. 2 mm gat 1mm (Nikkelvrij)

Artikelnummer: L-15 bak Groen luminius inside
Artikel 15 van 51
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 158 stuks

100 x goudkleur  knijpkralen c.a. 2 mm gat 1mm (Nikkelvrij) 

Bij 't Kralenstulpje bieden we een verpakking van 100 goudkleurige knijpkralen van ongeveer 2 mm groot, met een gat van 1 mm, gemaakt van nikkelvrij brass metaal. Deze knijpkralen zijn onmisbaar voor het afwerken van uw sieradencreaties met een vleugje elegantie en duurzaamheid.

Onze knijpkralen zijn vervaardigd van brass metaal en hebben een prachtige goudkleurige afwerking die een luxe uitstraling toevoegt aan uw sieraden. Bovendien zijn ze nikkelvrij, waardoor ze veilig zijn voor mensen met een nikkelallergie.

Met hun diameter van ongeveer 2 mm zijn deze knijpkralen perfect voor het veilig en stevig afwerken van sieradenstukken zoals kettingen, armbanden en enkelbandjes. Ze zorgen voor een betrouwbare sluiting en garanderen dat uw creaties lang meegaan.

Deze verpakking van 100 goudkleurige knijpkralen van 't Kralenstulpje biedt u voldoende voorraad om talloze sieraden te maken en uw creativiteit de vrije loop te laten. Voeg ze vandaag nog toe aan uw sieradenbenodigdheden en maak prachtige en duurzame sieraden die u trots zult dragen.

Ga aan de slag en creëer unieke en persoonlijke sieraden met onze hoogwaardige goudkleurige knijpkralen van brass metaal!

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss