5 stuks Rijgnaalden voor o.a. leer en rocailles 0,45mm dik en 100mm lang flexibel

Artikelnummer: lade 44
Artikel 4 van 17
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 155 stuks

Rijgnaalden voor o.a. rocailles 0,45mm dik en 100mm lang Oogje 0,3mm

Onze rijgnaalden zijn ideaal voor het werken met rocailles en andere fijne kralen, met een dikte van 0,45mm en een lengte van 100mm. Deze speciaal ontworpen naalden hebben een oogje van slechts 0,3mm, waardoor ze perfect zijn voor precisiewerk waarbij kleine kralen betrokken zijn. 

Deze rijgnaalden bieden een uitstekende balans tussen flexibiliteit en stevigheid, wat essentieel is bij het rijgen van kleine kralen. Ze zijn lang genoeg om gemakkelijk te hanteren en bieden voldoende ruimte voor het rijgen van meerdere kralen tegelijk, wat uw werkproces kan versnellen. Het fijne oogje zorgt ervoor dat de draad stevig vastzit, maar toch gemakkelijk door de kralen kan glijden.

Deze naalden zijn een onmisbare tool voor sieradenmakers, borduursters, en iedereen die graag met kleine en fijne kralen werkt. Ze maken het mogelijk om nauwkeurig en efficiënt te werken, waardoor uw creatieve projecten niet alleen mooier worden, maar ook leuker om aan te werken. Voeg deze rijgnaalden toe aan uw gereedschapskist om uw vaardigheden en mogelijkheden bij het werken met rocailles en andere kleine kralen uit te breiden.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss