20 x Letterkralen van acryl wit vierkant hartjes mix 6 x 6mm gat: 3mm ♥

Artikelnummer: Stelling E-09 Bak ananas
Artikel 64 van 106
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 62 stuks

Letterkralen van acryl wit vierkant hartjes mix  6 x 6mm gat: 3mm ♥

Deze charmante witte vierkante acryl letterkralen met hartjesmix, elk 6 x 6 mm met een gat van 3 mm, zijn een prachtige toevoeging aan uw sieradencreaties. U kunt ze gebruiken als tussenkralen tussen cijfer- en letterkralen om speelse woorden en uitdrukkingen te vormen, zoals "I ♥ mama". Dit maakt het mogelijk om echt persoonlijke en betekenisvolle sieraden te maken.

Bij 't Kralenstulpje hebben we een uitgebreide collectie van letterkralen, verkrijgbaar per stuk, zodat u precies kunt kiezen wat u nodig heeft voor uw project. Onze kralen zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten, kleuren en motieven, waardoor er voor iedereen wel iets unieks te vinden is. Of u nu een ketting, armband, sleutelhanger, persoonlijke oorbellen of boekenlegger wilt maken, met deze leuke en vrolijke kralen kunt u een heel persoonlijk sieraad samenstellen.

Ontdek de vreugde van het zelf maken van sieraden met onze letterkralen. Duik in de wereld van 't Kralenstulpje waar creativiteit geen grenzen kent. We zijn verliefd op letterkralen en hopen dat u dat ook zult zijn!

We ♥ letterkralen!

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss