Set van 4 pincetten, normaal, platbek, gebogen & zelfsluitend, goede kwaliteit, anti statisch

Artikelnummer: Onder Stelling C-30 Bak 1
Artikel 10 van 13
€ 14,99 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Set van 4 pincetten, normaal, platbek, gebogen & zelfsluitend, goede kwaliteit, anti statisch

Deze set van 4 pincetten biedt een scala aan opties voor verschillende behoeften bij het werken aan delicate projecten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en ontworpen voor precisie, bieden ze een goede kwaliteit en zijn ze antistatisch voor optimale prestaties. De set bevat de volgende pincetten:

1. Normaal pincet: Dit standaard pincet is ideaal voor algemeen gebruik en het oppakken van kleine voorwerpen met precisie.
2. Platbektang: Perfect voor het vastpakken van platte of rechthoekige voorwerpen, waardoor nauwkeurigheid wordt geboden bij het plaatsen of manipuleren.
3. Gebogen pincet: Met zijn gebogen uiteinde is dit pincet handig bij het bereiken van moeilijk bereikbare plekken of bij het vastpakken van objecten onder een hoek.
4. Zelfsluitend pincet: Dit pincet heeft een mechanisme waarmee het automatisch sluit wanneer er druk wordt uitgeoefend, wat zorgt voor een stevige grip op delicate voorwerpen zonder dat u constant druk hoeft uit te oefenen.

Deze veelzijdige set van pincetten is een onmisbaar gereedschap voor hobbyisten, juweliers, elektronica-enthousiastelingen en professionals die werken met kleine onderdelen. Met hun anti-statische eigenschappen en duurzaamheid zorgen ze voor een soepele en efficiënte ervaring bij het werken aan uw projecten.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss