10 x metalen antiek zilveren hand met "Hand made" hematiet kleur c.a. 12 x 10 x 1mm gat: 1mm (Nikkelvrij)

Artikelnummer: Bak 371
Artikel 131 van 172
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 19 stuks

Metalen antiek zilveren hand met "Hand made"  hematiet kleur c.a. 12 x 10 x 1mm gat: 1mm (Nikkelvrij)

Bent u trots op uw zelf gemaakte sieraden en wilt u dit aan de wereld laten zien? Kies dan voor onze unieke "Handmade" bedels van 't Kralenstulpje om dat speciale, persoonlijke tintje toe te voegen aan uw creaties. Zo weet iedereen dat wat ze dragen met liefde en vakmanschap met de hand is gemaakt.

Onze "Handmade" bedels zijn de perfecte finishing touch voor allerlei soorten sieraden, van bedelarmbandjes tot kettingen. Ze zijn niet alleen een prachtige toevoeging, maar ook een kwaliteitskeurmerk dat de drager eraan herinnert dat ze iets unieks en handgemaakt bezitten. Dit maakt de sieraden nog waardevoller, zowel emotioneel als esthetisch.

Laat uw creativiteit de vrije loop met deze bijzondere bedels. Of u nu houdt van eenvoudige ontwerpen of complexe kunstwerken, deze bedels voegen altijd een extra laag betekenis toe aan uw sieraden. Combineer ze met onze andere sieraden onderdelen, zoals kralen, glaskraal, kleine kraaltjes, en edelsteen kralen om uw eigen unieke stijl te creëren.

Ons uitgebreide assortiment biedt volop kleur en variatie, waardoor u eindeloos kunt variëren en experimenteren. En als u klaar bent met het maken van uw prachtige armbandjes of kettingen, aarzel dan niet om uw zelf gemaakte sieraden met ons en onze klanten te delen. We zijn altijd benieuwd naar wat onze klanten maken en het inspireert anderen om ook zelf aan de slag te gaan.

De "Handmade" bedels zijn uiteraard verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje, uw betrouwbare online kralenwinkel. Wij zijn er om u te voorzien van alles wat u nodig heeft om prachtige, zelf gemaakte sieraden te maken. 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss