6 x luxe cadeau doosjes voor bijvoorbeeld ringen en armbandjes 70 x 70 x 35mm bruin naturel (pakketpost)

Artikelnummer: zolder
Artikel 22 van 25
€ 4,50 (inclusief btw)
Voorraad 15 stuks

Luxe cadeau doosjes voor bijvoorbeeld ringen en armbandjes 70 x 70 x 35mm bruin naturel (pakketpost)

De 3e en de 4e foto's zijn van By_Sussies, de laatste 3 foto's zijn voorbeeld foto's van de doosjes wanneer u er bijvoorbeeld iets op zou plakken of er iets in zou doen.

Bekijk dit pakket van 6 luxe cadeaudoosjes, ideaal voor het presenteren van ringen en armbandjes. Met afmetingen van 70x70x35mm bieden deze doosjes niet alleen elegantie, maar ook een binnenkussen om uw sieraden te beschermen.

Deze luxe cadeaudoosjes voegen een extra laag van charme toe aan uw geschenken, waardoor ze nog bijzonderder worden. Het binnenkussen zorgt ervoor dat uw sieraden veilig en mooi worden gepresenteerd. Houd er rekening mee dat de afmetingen van het doosje verwijzen naar de buitenzijde.

De foto's tonen de veelzijdigheid van deze doosjes. U kunt ze versieren met strikjes, stof of andere decoraties om ze een persoonlijk tintje te geven. Of u nu een uniek sieraad wilt presenteren of een prachtig geschenk wilt geven, deze luxe cadeaudoosjes bieden bescherming en mogelijkheden voor personalisatie. đŸŽđŸ“ŠđŸ›ïž

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss