Buddha Chakra Ohm verstelbaar met gemengde edelsteen kralen 5,5~9mm o.a. tijgeroog

Artikelnummer: lade 31
Artikel 22 van 30
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Buddha Chakra Ohm verstelbaar dmv shuifknoop met gemengde chakra glaskralen en edelsteen kralen 5,5~9mm o.a. Tijgeroog

Deze verstelbare armband is een prachtig stuk dat de spirituele energie van Boeddha, Chakra en Ohm combineert met een mix van kleurrijke chakra glaskralen en edelsteen kralen van 5,5 tot 9 mm, waaronder Tijgeroog. Het dragen van deze armband kan een diepe betekenis en spirituele verbinding bieden.

De Chakra glaskralen vertegenwoordigen de zeven belangrijkste energiecentra in het lichaam, elk met zijn eigen kleur en betekenis. Dit sieraad kan helpen bij het in balans brengen van deze energiecentra en het bevorderen van innerlijke harmonie en welzijn.

Boeddha is een symbool van verlichting, spirituele groei en vrede. Het dragen van een Boeddha-charme kan dienen als een herinnering aan deze waarden en kan helpen bij meditatie en mindfulness.

De Ohm (of Om) is een heilig geluidssymbool in het hindoeïsme en boeddhisme. Het staat voor de oorsprong van het universum en wordt geassocieerd met diepe meditatie en spirituele verbondenheid.

Tijgeroog is een beschermende en aardende steen die wordt geassocieerd met het versterken van zelfvertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde.

De armband is verstelbaar dankzij de schuifknoop, wat betekent dat deze geschikt is voor verschillende polsmaten. Hierdoor is het een veelzijdig sieraad dat door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden.

Het dragen van deze armband kan u helpen om uw spirituele reis te versterken en te verdiepen, terwijl u tegelijkertijd geniet van de schoonheid van de gebruikte edelstenen en glaskralen. Houd er echter rekening mee dat edelstenen, hoewel ze mogelijk positieve eigenschappen hebben, geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss