10 x Hematiet edelsteen kraal niet magnetisch 8 mm

Artikelnummer: Stelling K-15 bak 3-D beugels
Artikel 2 van 161
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 14 stuks

10 x Hematiet half edel steenkraal niet magnetisch 8 mm

2e foto van de heer J.C. Weyters

De 2e foto is een armband gemaakt door Triggerstone

Voeg een vleugje tijdloze schoonheid toe aan uw sieradencreaties met onze Hematiet half edelsteen kralen van 8 mm. Bij 't Kralenstulpje begrijpen we dat kralen kopen niet alleen gaat om het verwerven van sieradenonderdelen, maar ook om het omarmen van de intrigerende eigenschappen van elke steen.

Deze niet-magnetische Hematiet kralen stralen niet alleen esthetische pracht uit, maar worden ook toegeschreven aan aardende, beschermende en harmoniserende eigenschappen. Ze vergroten zelfrespect en wilskracht, terwijl ze tegelijkertijd energie geven. Het is echter raadzaam om deze kralen niet op uw slaapkamer te leggen, gezien hun energiegevende aard. 

Naast de spirituele eigenschappen is Hematiet ook gewoonweg prachtig om te zien. De diepe glans en stralende afwerking voegen een elegante touch toe aan uw sieradenprojecten. Of u nu armbandjes maakt, kettingen ontwerpt of andere unieke stukken creëert, deze Hematiet kralen zullen zeker uw creaties verheffen.

Bij 't Kralenstulpje zijn we trots op het aanbieden van hoogwaardige sieradenonderdelen, waaronder deze Hematiet kralen. Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van deze natuursteen en geef uw sieraden een tijdloze charme die blijvend zal inspireren. 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss