-67%

20 cm Plat imi leer 5mm met quote - Boho chic - Rose peach ♥

Artikelnummer: Stelling E-15 bak plat imitatie leer /31501
Artikel 15 van 39
€ 2,99 € 0,99 (inclusief btw)
Voorraad 20 stuks

Plat imi leer 5mm met quote - Boho chic - Rose peach ♥

Wilt u een subtiele maar betekenisvolle touch toevoegen aan uw zelf gemaakte sieraden? Bekijk dan onze 5mm brede platte imitatie leren band, verfraaid met een zorgvuldig gekozen quote. Dit bandje is niet alleen een stijlvolle keuze voor uw armbandjes en kettingen, maar het is ook perfect te combineren met onze 5mm leerschuivers.

De inspirerende quote op de band dient als een dagelijkse affirmatie, of als een hartverwarmende boodschap voor een geliefde. Het voegt een persoonlijke touch toe aan uw zelf gemaakte sieraden, waardoor uw creaties niet alleen mooi maar ook zinvol zijn.

Het gebruik van dit 5mm brede platte imitatie leren bandje is uiterst veelzijdig. Het is een uitstekende keuze voor verschillende soorten sieraden. Of u nu bedels, bedeltjes, glaskralen, kleine kraaltjes of edelsteen kralen wilt toevoegen, dit bandje is de ideale basis. 

Gemaakt van hoogwaardig imitatie leer, biedt dit bandje een duurzame en toch comfortabele optie voor uw sieradenprojecten. Het voelt zacht tegen de huid en biedt een authentieke lederlook zonder het gebruik van dierlijke producten.

Heeft u al ideeën voor leerschuivers? Geen probleem! Deze 5mm platte imitatie leren band is speciaal ontworpen om perfect te passen bij onze 5mm leerschuivers. Voeg gemakkelijk een leerschuiver toe voor een extra decoratief element en een professionele afwerking.

Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar om u te inspireren en te ondersteunen bij al uw creatieve ambities. We nodigen u dan ook uit om dit prachtige product toe te voegen aan uw collectie en uw eigen unieke zelf gemaakte sieraden met ons te delen.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss