Armband verstelbaar met sodalite kralen 8mm

Artikelnummer: Stelling f-06
Artikel 19 van 30
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 8 stuks

Armband verstelbaar met sodalite kralen 8mm

Deze verstelbare armband is gemaakt met prachtige Sodalite kralen van 8 mm. Sodalite is een edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en stabiliserende eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor een sieraad dat zowel stijlvol als spiritueel betekenisvol is.

Sodalite wordt vaak geassocieerd met het stimuleren van innerlijke rust, vrede en harmonie. Het kan helpen om negatieve emoties los te laten en een gevoel van kalmte te bevorderen. Deze eigenschappen maken het een geweldige steen om te dragen als u behoefte heeft aan emotionele balans en sereniteit.

De armband is verstelbaar dankzij de schuifknoop, wat betekent dat deze geschikt is voor verschillende polsmaten. Hierdoor is het een veelzijdig sieraad dat door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden.

Het dragen van deze armband kan dienen als een herinnering aan de kracht van natuurlijke stenen en hun vermogen om evenwicht en welzijn te bevorderen. Echter, onthoud dat edelstenen geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Als u gezondheidsproblemen heeft, is het belangrijk om professioneel medisch advies in te winnen.

Geniet van de rustgevende energie van Sodalite met deze prachtige armband, die niet alleen uw uiterlijk verbetert, maar ook uw innerlijke welzijn kan versterken.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss