2 x vergulde bedel libelle met epoxy roze, rood, wit afm. 22 x 17mm oogje: 1mm

Artikelnummer: Bak 430
Artikel 75 van 217
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 37 stuks

Vergulde bedel libelle met epoxy roze, rood, wit afm. 22 x 17mm oogje: 1mm

De vergulde bedel libelle met een prachtige combinatie van roze, rood en wit in epoxy biedt niet alleen een visueel aantrekkelijk element voor uw sieraden, maar heeft ook symbolische betekenissen die diepte en betekenis toevoegen aan uw creaties. Met afmetingen van 22 x 17 mm en een oogje van 1 mm biedt deze bedel zowel visuele impact als functionele veelzijdigheid.

De libelle staat symbool voor transformatie, vernieuwing en het vinden van vreugde in het moment. Het wordt vaak geassocieerd met lichtheid, vreugde en het loslaten van zorgen. De kleuren roze, rood en wit voegen een vleugje zachtheid, passie en zuiverheid toe aan de betekenis van de libelle, waardoor deze bedel een uitdrukking wordt van liefde, passie en vreugde.

De toepassingen van deze bedel zijn divers en creatief. U kunt deze gebruiken als het middelpunt van een armband of ketting, waarbij het de aandacht trekt en een vrolijke sfeer creëert. Het kan ook dienen als een charmante toevoeging aan een sleutelhanger of als een betekenisvol accent op een tas of portemonnee.

Door deze bedel te integreren in uw sieradencreaties, kunt u een levendige en opvallende look creëren, terwijl u tegelijkertijd een boodschap van vreugde, liefde en transformatie overbrengt. Het toevoegen van symbolische elementen zoals deze libellebedel geeft uw sieraden een diepere betekenis en kan een bron van vreugde en inspiratie zijn voor degenen die ze dragen.

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Goud kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss