1 x RVS 304 veerslotje boei slot c.a. 18 x 14 x4mm gat: 2,5mm

Artikelnummer: Bak 33
Artikel 41 van 56
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 13 stuks

RVS 304 veerslotje boei slot c.a. 18 x 14 x4mm gat: 2,5mm

Dit RVS 304 veerslotje, met zijn boeislotontwerp, biedt niet alleen een veilige sluiting voor uw sieraden, maar voegt ook een uniek en maritiem element toe aan uw ontwerpen. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal van het type 304, staat dit veerslotje bekend om zijn uitstekende corrosiebestendigheid en duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor langdurig gebruik in diverse sieradenprojecten.

Met een afmeting van ongeveer 18 x 14 x 4 mm en een gat van 2,5 mm, is dit veerslotje perfect geschikt voor verschillende sieradencreaties. De samenstelling van RVS 304 staat garant voor een langdurige glans en weerstand tegen roest en aantasting, zelfs bij blootstelling aan vochtige omstandigheden.

Gebruiksmogelijkheden:
- Dit veerslotje is perfect voor het sluiten van armbanden, kettingen, enkelbandjes en andere sieradenstukken met een maritiem thema.
- Het boeislotontwerp voegt een speels en nautisch accent toe aan uw sieradencreaties, waardoor ze opvallen.

Instructies en tips:
- Bevestig dit veerslotje stevig aan het uiteinde van uw sieraad met behulp van jump rings of andere verbindingsstukken.
- Controleer altijd of het slot goed gesloten is om ervoor te zorgen dat uw sieraden veilig blijven tijdens het dragen.

Voeg dit RVS 304 veerslotje met boeislotontwerp toe aan uw sieradenbenodigdheden voor een uniek en functioneel element in uw ontwerpen. Verken ons assortiment hoogwaardige sieradenonderdelen in onze online winkel en laat uw creativiteit de vrije loop om prachtige en originele sieraden te maken.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss