10 x rainbow plated facet kubus glaskralen 7 x 7 x 7mm gat: 1mm Slate blue

Artikelnummer: Stelling H-21 Crackle 14mm
Artikel 1 van 33
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Rainbow plated facet kubus glaskralen 7 x 7 x 7mm gat: 1mm Slate blue

Deze set van 10 facetgeslepen kubus glaskralen in de kleur Slate Blue, voorzien van een regenboogcoating, vormt een unieke aanvulling op elke sieradencollectie. De kralen hebben een afmeting van 7 x 7 x 7 mm met een rijggat van 1 mm, waardoor ze ideaal zijn voor het maken van opvallende sieraden.

De facetgeslepen afwerking van deze kralen reflecteert het licht prachtig, wat elke creatie een schitterende glans geeft. De regenboogplating voegt een extra dimensie toe door veelkleurige reflecties te bieden, waardoor de kralen veranderen van kleur afhankelijk van de lichtval. De subtiele slate blue tint geeft de kralen een serene uitstraling die goed past bij diverse kleurpaletten.

Deze glaskralen zijn perfect voor het maken van armbanden, kettingen, oorbellen of andere sieraden die een vleugje kleur en schittering nodig hebben. De uniforme kubusvorm en grootte maken het eenvoudig om de kralen in patronen te rijgen of te combineren met andere soorten kralen voor een gelaagd effect. Door het standaard rijggat van 1 mm zijn ze compatibel met de meeste sieradendraad en fijne rijgmaterialen, waardoor ze veelzijdig en gebruiksvriendelijk zijn voor zowel beginners als gevorderde sieradenmakers.

 

 

Specificatie Omschrijving
Kleur Goud
Maat kralen 7mm

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss