10 x Half edelsteen kraal van Frosted Lapis Lazuli 10mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling D-08 bak boek
Vorige Artikel 24 van 32 Volgende
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 19 stuks

Half edelsteen kraal van Frosted Lapis Lazuli 10mm gat: 1mm

Let op: matte kralen hebben geen beschermende laklaag of coating en kunnen hierdoor verkleuren in combinatie met andere geverfde kralen of (half) edelstenen.

Er wordt gezegd dat Lapis Lazuli ontstekingsremmend zou kunnen werken. Het zou het natuurlijke herstel van botbreuken en blauwe plekken bevorderen. Het zou werken bij slapeloosheid en het zou bloeddrukverlagend werken. Lapis Lazuli maakt rustig en kalm  en het versterkt de intuïtie en eigen wil. Het zou tevens kunnen helpen bij angsten, zenuwpijnen en hoofdpijn en het kan ondersteunend werken bij depressie. De steen bevorderd de zorgzaamheid en hulpvaardigheid in de mens en wordt daarom gezien als een echte vriendschapssteen. Wij vinden hem vooral gewoon heel erg mooi!

Moeder natuur inspireerde de eerste mensen, om kunst te creëren, religie, sieraden. Dus laat ons ook u inspireren met onze prachtige natuursteen kralen! Combineer, experimenteer en innoveer.

-verkrijgbaar bij 't kralenstulpje

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss