10 x edelsteen kraal van Crackle Carnelian mix 10~12mm gat: 1,2mm

Artikelnummer: Blokhut stelling B-145
Artikel 10 van 25
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 67 stuks

Edelsteen kraal van Crackle Carnelian mix 10~12mm gat: 1,2mm

De edelsteen kralen van Crackle Carnelian mix, met een diameter variërend van 10 tot 12 mm, voegen een levendige en dynamische uitstraling toe aan uw sieradencreaties.

Carnelian staat bekend om zijn energieke en stimulerende eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met moed, vitaliteit en creativiteit, en wordt gebruikt om energie en passie te stimuleren. De mix van verschillende kleuren en maten in deze kralen voegt een speels element toe aan uw ontwerpen.

De barstjes in de kralen creëren een interessant visueel effect, waardoor elke kraal uniek is. Dit geeft uw sieraden een organische en natuurlijke uitstraling, perfect voor het toevoegen van een vleugje eigenzinnigheid aan uw ontwerpen.

Het gebruik van Crackle Carnelian mix kralen in uw sieradenontwerpen kan een gevoel van vreugde, energie en levendigheid toevoegen. Deze kralen zijn ideaal voor het maken van opvallende en expressieve sieradenstukken die de aandacht trekken en een positieve vibe uitstralen.

Het is belangrijk op te merken dat edelstenen, hoewel ze mogelijk positieve eigenschappen hebben, geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional.

Laat uw creativiteit de vrije loop en gebruik deze prachtige Crackle Carnelian mix kralen om unieke en levendige sieraden te creëren die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss