2 x Metalen beer bedel 15 x 11 mm - Antiek Goud (Nikkelvrij)

Artikelnummer: Onder B-12 Bak 1 / 18896
Artikel 177 van 289
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 20 stuks

Metalen beer bedel 15 x 11 mm - Antiek Goud (Nikkelvrij)

Wie kan de charme van een teddybeer weerstaan? We hebben allemaal warme herinneringen aan een knuffelbeer uit onze jeugd. Voeg een vleugje nostalgie en sentiment toe aan uw zelf gemaakte sieraden met onze betoverende Metalen Beer Bedel van 15 x 11 mm in Antiek Goud. Een perfecte bedel om de herinneringen aan een speciale persoon of tijd te koesteren.

In tegenstelling tot echte beren, die groot, sterk en harig zijn, biedt onze metalen knuffelbeer een charmante en veilige manier om een beetje 'beerliefde' aan uw leven toe te voegen. Deze prachtige bedel is gemaakt van nikkelvrij metaal en afgewerkt in een antieke gouden tint, wat het een tijdloze en allergievrije keuze maakt.

Deze bedel is zorgvuldig ontworpen met een afmeting van 15 x 11 mm, waardoor hij de perfecte aanvulling is voor kettingen en armbanden. De antieke gouden afwerking maakt het niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook veelzijdig genoeg om te combineren met een scala aan andere sieraden onderdelen. Hang het aan een eenvoudige ketting voor een subtiele look of combineer het met andere bedels en kralen voor een meer eclectische stijl.

Hoewel het heerlijk zou zijn om een echte beer te knuffelen, biedt deze metalen beer bedel een veiliger alternatief dat u dicht bij uw hart kunt dragen. Geef het als een liefdevol geschenk of houd het voor uzelf als een speciaal aandenken.

Het maakt niet uit hoe u besluit deze betoverende bedel te gebruiken, het zal ongetwijfeld een glimlach op uw gezicht toveren en die van anderen. Dus waarom niet een beetje teddyberen-magie toevoegen aan uw zelf gemaakte sieraden met onze Metalen Beer Bedel in Antiek Goud?

 

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Goud kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss