10 x edelsteen kraal Regenboog Snowflake Obsidian 10mm mat gat 1mm

Artikelnummer: Onder M-16 Bak 1
Vorige Artikel 11 van 35 Volgende
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 17 stuks

Edelsteen kraal Regenboog Snowflake Obsidian 10mm mat gat 1mm

Regenboog Snowflake Obsidian is een variëteit van obsidiaan, een natuurlijke vulkanische glassteen. U kunt deze steen herkennen aan zijn aantrekkelijke regenboogkleuren die kunnen variëren van diep zwart tot glinsterende tinten van blauw, groen en paars. Deze steen staat bekend om zijn associatie met:

- Beschermende werking: Regenboog Snowflake Obsidian wordt vaak gezien als een beschermende steen die negatieve energieën kan absorberen en afweren. Het kan u helpen bij het creëren van een schild van positieve energie om u heen.

- Emotioneel evenwicht: Deze steen wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van emotioneel evenwicht en innerlijke rust. Het kan u helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van positieve gedachten.

- Zelfreflectie: Regenboog Snowflake Obsidian kan ook worden gebruikt voor zelfreflectie en introspectie. Het kan u helpen om dieper in uzelf te kijken en negatieve patronen te herkennen en te transformeren.

- Spirituele groei: Sommige mensen geloven dat deze steen kan helpen bij spirituele groei en bewustzijn. Het kan u helpen om een diepere verbinding te maken met uw innerlijke zelf en spirituele gidsen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat edelstenen geen vervanging zijn voor medisch advies of behandeling. Als u gezondheidsproblemen heeft of twijfelt over het gebruik van edelstenen, raadpleeg dan altijd een huisarts of een gekwalificeerde zorgverlener. Edelstenen kunnen een positieve aanvulling zijn op uw leven, maar ze moeten met zorg worden gebruikt en begrepen.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss