10 x facet edelsteen kraal Natural Fire Agate 8mm gat: 1mm Sandy Brown

Artikelnummer: Onder M-16 Bak 1
Artikel 148 van 157
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 45 stuks

Facet edelsteen kraal Natural Fire Agate 8mm gat: 1mm Sandy Brown

Natural Fire Agate is een intrigerende edelsteen met opvallende eigenschappen. Deze steen staat bekend om zijn unieke kleurenspel en prachtige glans, waardoor het een populaire keuze is voor sieradenprojecten. Maar laten we eens wat dieper ingaan op de eigenschappen van Natural Fire Agate.

Deze edelsteen staat symbool voor moed en bescherming. Het wordt gezegd dat Natural Fire Agate kracht geeft aan de drager en helpt bij het overwinnen van angsten. Het kan een gevoel van veiligheid en geborgenheid bevorderen, wat vooral nuttig kan zijn in stressvolle situaties.

Natural Fire Agate staat erom bekend emotioneel evenwicht te bevorderen. Het kan helpen om innerlijke rust te vinden en emoties in balans te brengen. Dit maakt het een waardevolle metgezel voor mensen die streven naar innerlijke harmonie.

Bovendien wordt Natural Fire Agate geassocieerd met creativiteit en expressie. Het kan de creatieve energie stimuleren en je inspireren om je artistieke kant te verkennen. Dus, als je sieraden maakt of betrokken bent bij andere creatieve projecten, kan deze edelsteen een geweldige aanvulling zijn.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel Natural Fire Agate veel positieve eigenschappen heeft, het geen vervanging is voor medisch advies. Bij twijfel over gezondheidskwesties, raadpleeg altijd een huisarts.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss