Echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper verguld beertje

Artikelnummer: J-12 Bak Harmony bell / ZB925-69
Artikel 24 van 88
€ 26,99 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper verguld beertje

De Echt Sterling 925 zilveren Harmony Ball Engelenroeper verguld beertje is een waar juweel van 't Kralenstulpje, dat zowel schoonheid als symbolische waarde in één sieraad vangt. Dit handgemaakte meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd door Mexicaanse ambachtslieden, vertegenwoordigt niet alleen een opvallend accessoire maar ook een bron van comfort en verbinding.

De vergulde afwerking op het sterling zilver voegt een extra laag van elegantie en warmte toe, terwijl het speelse beertjesontwerp een gevoel van nostalgie en bescherming oproept. Dit maakt de Harmony Ball niet alleen een ideaal cadeau voor aanstaande moeders maar ook voor iedereen die een symbool van liefde en zorg dicht bij het hart wil dragen.

De zachte tinteling van de ingesloten bel bij elke beweging herinnert de drager aan de aanwezigheid van beschermende energieën en de verbinding met het ongeboren kind, waardoor een unieke band ontstaat die voortduurt na de geboorte. Deze harmoniebellen, of "bola's", zijn diep geworteld in traditie en worden al eeuwenlang gebruikt om rust en welzijn te bevorderen.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we het belang van kwaliteit en betekenis in onze producten. Daarom wordt elke Harmony Ball met zorg en aandacht voor detail gemaakt, gebruikmakend van alleen de beste materialen. De Echt Sterling 925 zilveren Harmony Ball Engelenroeper verguld beertje symboliseert onze toewijding aan vakmanschap en de wens om speciale momenten in het leven te verrijken met schoonheid en symboliek.

Of het nu gedragen wordt als een dagelijks sieraad of als een speciaal teken van de reis naar het moederschap, deze Harmony Ball is een herinnering aan de kracht van liefde, de wonderen van het leven, en de onzichtbare banden die ons verbinden.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss