Echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper hart

Artikelnummer: J-12 Bak Harmony Bell/ ZB925-75
Artikel 17 van 88
€ 24,99 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper hart

Duik in de wereld van sereniteit en tijdloze charme met onze Echt Sterling 925 Zilveren Harmony Ball Engelenroeper in de vorm van een hart. Dit handgemaakte juweel, zorgvuldig vervaardigd door Mexicaanse ambachtslieden, symboliseert niet alleen liefde en zorg maar dient ook als een bron van kalmerende geluiden, die rust en welzijn in je leven brengen.

Deze bijzondere engelenroeper, met afmetingen van 26 x 24 x 15 mm, herbergt een delicate bel binnenin die bij elke beweging een zacht, melodisch geluid uitstraalt. Dit subtiele geluid heeft door de eeuwen heen in vele culturen gediend als een middel voor meditatie en ontspanning, waarbij een gunstige invloed op de gemoedstoestand wordt erkend.

Niet alleen is deze harmony ball een betoverend sieraad dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden, maar het dient ook als een geluksbrenger, waardoor het een diepere betekenis krijgt dan enkel zijn uiterlijke schoonheid. Gemaakt van diverse materialen, van glas en porselein tot metaal, natuursteen, en zelfs hout, spreekt het hartvormige ontwerp van dit bijzondere stuk tot de verbeelding en roept het gevoelens van liefde en bescherming op.

In de moderne tijd wordt de harmony ball steeds meer gezien als een essentieel sieraad voor aanstaande moeders. Vanaf ongeveer 20 weken zwangerschap kan de baby in de buik al luisteren naar het belletje, waardoor een unieke band tussen moeder en kind wordt gevormd. Het zachte, rustgevende geluid helpt niet alleen tijdens de zwangerschap voor een ontspannen gevoel maar biedt ook na de geboorte comfort aan de baby, die het speciale geluid herkent en als kalmerend ervaart.

Kenmerkend aan onze harmony balls is hun bolvormige ontwerp, vaak geheel gesloten, soms met smalle gleuven om het betoverende geluid te versterken. Binnenin bevindt zich een ingenieus geplaatst xylofoontje, waarover een stalen kogeltje 'danst', waardoor het hart van deze engelenroeper een speciaal klankeffect produceert.

Onze Echt Sterling 925 Zilveren Harmony Ball Engelenroeper is meer dan een sieraad; het is een totem van liefde, een geleider van rust en een brug tussen harten, zowel geboren als nog ongeboren. Het belichaamt een universele taal van zorg en bescherming, waardoor het een onmisbaar juweel wordt voor iedereen die de schoonheid van leven en liefde koestert.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss