Sorteer op
Sorteer op

9 x 12cm organza zakjes

Deze zakjes in de maat 9 x 12cm zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld baby sokjes in te verpakken voor een baby shower of een leuk stukje zeep voor in de linnenkast. U kunt de zakjes ook vullen met heerlijk geurende potpouri en ophangen in het toilet. Is de geur verdwenen? Spuit er dan een beetje parfum op! Doordat de stof doorzichtig is zoals een soort tule gaas, kunt u een beetje zien wat erin zit. In dit zakje kunt u heel goed een kralen armband van elastiek of een bedels armband verpakken of leuke gouden oorringen! Ga naar hartelust armbandjes maken en verpak ze daarna extra feestelijk in de organza cadeauzakjes van 't Kralenstulpje. U heeft dan een heel origineel cadeautje. Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Organza cadeau zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss