Sorteer op
Sorteer op

10 x 12cm organza cadeau zakjes

Organza cadeauzakjes zijn doorzichtige cadeauzakjes van een soort gaas, tule stof. Ze zien er feestelijk uit en je kunt ze dichtmaken aan een lintje of touwtje en hier een strikje in maken. Deze organza kadozakjes zijn erg populair om te gebruiken als bedankje na een bruiloft of trouwerij, je kunt er allerlei leuke artikelen in doen, zoals snoepjes, dropjes, bruidssuikers, pepermuntjes of een lekker stukje zeep. Ook kunnen er kleine relatiegeschenken in, bijvoorbeeld een leuke aansteker met opdruk. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje. Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Organza zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss