Nieuwe kralen &  materialen bij 't Kralenstulpje!

Nieuwe kralen bij 't Kralenstulpje

Kom gezellig even rondneuzen bij 't gezelligste kralenwinkeltje online!

Elke week krijgen we nieuwe artikelen binnen, zoals, kralen, bedeltjes, hangers en onderdelen om sieraden te maken, kant en klare sieraden, verpakkingsmaterialen en displaymaterialen. Sinds kort ook Brocante artikelen.

En...'t Kralenstulpje is zeker niet duur!

Nieuwe artikelen kralen, bedels en verpakkingsmaterialen

Kralen, bedeltjes, edelstenen hangers, prijslabeltjes en cadeauzakjes, het komt iedere dag weer nieuw bij ons binnen. Soms is het aan aanvulling van de bestaande kralenvoorraad maar meestal zijn het gewoon weer de nieuwe artikelen om sieraden te maken!

Voorraad kralen en bedels

Bij 't Kralenstulpje houden we van vernieuwing en inspiratie. We zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste kralen, bedels, hangers en andere sieradenmaterialen om onze collectie up-to-date te houden. 

We updaten onze "Nieuwe kralen & materialen"-pagina regelmatig, dus zorg ervoor dat u regelmatig terugkomt om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Bij 't Kralenstulpje geloven we dat sieraden maken niet alleen een hobby is, maar ook een manier om uzelf uit te drukken en uw eigen stijl te laten zien.

Dus waar wacht u nog op? Bezoek onze "Nieuwe kralen & materialen"-pagina en laat u inspireren door de frisse collectie die op u wacht. Of u nu een ervaren sieradenmaker bent of net begint, bij 't Kralenstulpje vindt u alles wat u nodig heeft om uw sieraden te maken.

Er komt dus dagelijks nieuwe voorraad binnen met kralen & bedels, mocht er iets op zijn stuurt u ons dan gerust even een email!

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss