Nieuwe kralen &  materialen bij 't Kralenstulpje!

Nieuwe kralen bij 't Kralenstulpje

Kom gezellig even rondneuzen bij 't gezelligste kralenwinkeltje online!

Elke week krijgen we nieuwe artikelen binnen, zoals, kralen, bedeltjes, hangers en onderdelen om sieraden te maken, kant en klare sieraden, verpakkingsmaterialen en displaymaterialen. Sinds kort ook Brocante artikelen.

En...'t Kralenstulpje is zeker niet duur!

Nieuwe artikelen kralen, bedels en verpakkingsmaterialen

Kralen, bedeltjes, edelstenen hangers, prijslabeltjes en cadeauzakjes, het komt iedere dag weer nieuw bij ons binnen. Soms is het aan aanvulling van de bestaande kralenvoorraad maar meestal zijn het gewoon weer de nieuwe trend artikelen om sieraden te maken!

Voorraad kralen en bedels

Er komt dus dagelijks nieuwe voorraad binnen met kralen & bedels, mocht er iets op zijn stuurt u ons dan gerust even een email!

We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat we nieuwe kralen en materialen in onze collectie hebben bij 't Kralenstulpje! Onze nieuwe collectie bestaat uit unieke kralen gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, schelpen en stenen. Deze kralen zijn perfect voor het creëren van een unieke en bohemien stijl sieraden. Bekijk onze website voor meer informatie en bestel vandaag nog uw favoriete nieuwe kralen bij 't Kralenstulpje.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss