Sorteer op

Spelden, kiltspelden, knopspelden, hoedenspelden, broche spelden 

In onze rubriek vindt u allerlei soorten spelden, perfect voor diverse creatieve projecten. Of u nu hoedenspelden wilt maken, broches wilt ontwerpen of iets geheel unieks in gedachten hebt, bij ons bent u aan het juiste adres.

Voor rijgnaalden kunt u hier kijken.

Onder de spelden vallen ook de traditionele kiltspelden, oorspronkelijk bedoeld om een quilt, de Schotse rok voor mannen, vast te zetten. Tegenwoordig zijn deze spelden echter ook enorm populair in de kralenwereld. Ze worden vaak gebruikt om te versieren met kralen en bedeltjes, en zo omgetoverd tot een uniek sieraad of broche. Laat uw creativiteit de vrije loop en geef uw persoonlijke touch aan uw outfits met deze veelzijdige spelden.

Brochespelden

Bij 't Kralenstulpje vindt u een prachtige selectie spelden die perfect zijn voor allerlei creatieve en decoratieve projecten. Of u nu een unieke broche wilt maken, een persoonlijke touch aan uw kleding wilt geven, of een speciale hoed wilt versieren, onze spelden bieden u die mogelijkheid.

Onze collectie omvat kiltspelden, die oorspronkelijk bedoeld zijn om een kilt vast te zetten, maar in de creatieve wereld worden ze veel gebruikt om te versieren met kralen en bedeltjes. Zo kunt u met deze spelden prachtige sieraden of broches maken die uw outfit net dat beetje extra geven.

Quiltspelden en hoedenspelden

Daarnaast hebben we ook quiltspelden in ons assortiment. Deze zijn ideaal voor het vastzetten van stoffen, maar net als de kiltspelden, kunnen ze ook worden gebruikt om creatieve sieraden of accessoires mee te maken. Het leuke van deze spelden is dat ze u de vrijheid geven om te experimenteren en uw eigen unieke creaties te maken.

Onze spelden zijn niet alleen functioneel, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die graag creatief bezig is. Ze nodigen uit om te spelen met verschillende ontwerpen en materialen. Dus of u nu een ervaren sieradenmaker bent of net begint met uw hobby, bij 't Kralenstulpje vindt u de spelden die u nodig heeft om uw projecten tot leven te brengen.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste materialen te vinden voor uw creatieve projecten. Daarom staan we altijd voor u klaar met advies en inspiratie. Blader rustig door onze collectie en ontdek de vele mogelijkheden die onze spelden u bieden. Maak van uw creatieve ideeën werkelijkheid met de spelden van 't Kralenstulpje.

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss