Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 't Kralenstulpje op = op !!

Ons team is heel druk bezig geweest afgelopen weken om een grote voorraad kralen op de site te zetten!
Er zit van alles bij, ook hele bijzondere kralen! Deze kralen zijn overgenomen van een kralenwinkel welke ermee is gestopt.

Als de voorraad op is, kunnen ze niet meer worden bij besteld. Het gaat echt om de laatsten! Scoor nu nog even die ene bijzondere kraal en maak een super uniek sieraad! Ga er maar even voor zitten en neem er een lekkere kop koffie of thee bij, want het is héééél erg veel!

Kralenopruiming - goedkope kralen

Verder moet 't Kralenstulpje nu echt gaan inkrimpen. We hebben teveel artikelen die op elkaar lijken en maten en soorten die eigenlijk overbodig zijn. We moeten ruimte maken zodat het voor u als klant ook een beetje overzichtelijk blijft, anders ontstaat er alleen maar keuze stress.

Kralensale

Een aantal van deze artikelen gaan we ook een stuk goedkoper aanbieden. Ziet u ergens op = op bij staan dan gaan we deze artikelen dus niet meer bijbestellen.

Wees er dan snel bij ;-)

Veel plezier met rondneuzen!

Groetjes Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss