European Jewelry kralen met groot gat

In deze rubriek vind je van alles voor wat betreft sieraden met mooie glaskralen met een groot gat, we noemen deze sieraden European Jewelry of European style beads.

European Style kralen hebben een groot gat en passen hierdoor om merk armbanden en kettingen.
De kralen zijn ook prima te gebruiken om koord, veter en lint.

Kralen met grote gaten

Met deze kralen met groot gat kun je makkelijk en snel de leukste sieraden maken. De kralen zijn geschikt voor onder meer European jewelry of European style armbanden maar ook voor ander dikker rijgmateriaal zoals bijvoorbeeld een ronde leren veter. In onze webshop vind u ook de Pandora style armbanden welke u met deze kralen met groot gat geheel naar uw eigen stijl kunt maken.

European style / - jewelry kralen en soorten

De kralen met groot gat, ook wel European jewelry kralen of European style kralen genoemd passen om de originele Pandora armbandjes en kettingen. Een voordelig alternatief voor de originele kralen en in combinatie met de European style armbanden van onze website een prachtig cadeau voor u zelf of iemand anders.

Deze kralen met groot gat zijn er in diverse stijlen, diverse kleuren en met of zonder zilveren kern, voor ieder wat wils en voor een zachte prijs.

In onze webshop vindt u de kralen met groot gat, de bedels en de stoppers onderverdeeld in rubrieken per materiaalsoort. Wij bieden onder meer kralen met groot gat van edelsteen –in de meest prachtige kleuren-, kralen met groot gat van glas, met kristal, met strass, met epoxy en in diverse metalen. Bij iedere kraal staat het materiaal duidelijk omschreven. En alles uiteraard in de beste kwaliteit.

Bij de stoppers vindt u ook verschillende combinaties met een veiligheidsketting, welke ervoor zorgt dat uw waardevolle armband van kralen met groot gat om de pols blijft indien de sluiting onverwacht open springt.

Kralen met groot gat - toepassingen

Met kralen met groot gat kun je veel mooie variaties maken.

Armband

Naast de klassieke toepassing van het rijgen op een pandora armbandje of european jewelry armbandje kunnen de kralen met groot gat ook prima op elastisch lint, een leren ronde veter of koord geregen worden. Hierdoor geeft u de armband een speels of juist stoere twist of u maakt deze juist heel stijlvol en modern als u bijvoorbeeld een koord met metaaldraad gebruikt. En als iemand van kleur houdt, pak dan eens een koord in een heldere kleur in roze, blauw, groen, geel, mogelijkheden genoeg.

Ketting

Een ketting maak je iets sneller of makkelijker met deze kralen met groot gat. Op bijvoorbeeld een ronde leren veter rijg je de kralen met groot gat die u het mooiste vindt en u bent dan eigenlijk al bijna klaar. Rond af met een sluiting

–genoeg variatie hiervoor in onze webshop- en wissel de kralen naar hartenlust af, bijpassend bij uw kleding of humeur. Als u kralen met groot gat wilt wisselen, zorg er dan wel voor dat de kralen over de sluiting passen.

U kunt de kralen met groot gat op een leren veter of op een mooi koord ook combineren met andere kralen die je mooi vindt. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze metalen kralen. Vind u het vervelend dat de kralen verschuiven, dan plaats je aan de uiteinden waar je de kralen laat eindigen een knijpkraal en/of een knijpkraalverberger.

Sleutelhanger

Met een paar mooie kralen met groot gat maakt u in een mum van tijd een sleutelhanger. Kijk voor de basis hiervoor in onze werkmaterialen en combineer met kralen met groot gat. Als cadeau voor een vriendin in haar lievelingskleuren, voor het buurmeisje dat geslaagd is voor haar rijbewijs, voor u zelf of voor een jarige juf in de stijl die bij haar past. Ook voor de jarige meester zeker een succes, helemaal in combinatie met zijn naam in letterkralen.

Kindercadeau

Een kind vind het werken met kralen met groot gat ook heerlijk. Het rijgen is eenvoudig en de kralen zijn er in diverse materialen die kinderen vaak erg mooi vinden. De kralen met groot gat met epoxy zijn kleurrijk en ook de sterling zilveren kralen met groot gat met gekleurd emaille vallen in de smaak bij ieder kind. Leuk voor een kinderfeestje, als moeder-kind of oma-kind activiteit en ook bijzonder en leuk om een cadeaupakketje mee te maken compleet met koord en sluiting. Hoe leuk is het om als oma en/of opa een aantal mooie kralen met groot gat te kiezen, bijpassende materialen te zoeken dit als cadeau te geven voor een verjaardag van een kleinkind of bij het behalen van een zwemdiploma. Een cadeau om voor altijd te koesteren.

Neem vooral eens een kijkje op deze pagina en laat je verbazen door het grote aanbod dat wij hierin hebben.

 

't Kralenstulpje

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss