14-03-2024 Nieuwe Tsjechische kralen!

 

Puzzel kralen voor kids?

Deze super toffe oorbellen zijn gemaakt door:  LaylaStylis, zijn ze niet leuk?
Klik op de afbeelding om naar deze leuke kralen te gaan! 

 

Nieuwe Tsjechische kralen!
 

Nieuwe Tsjechische kralen


Beste %naam%,

Ook deze week is er weer een grote doos met prachtige kralen uit Tsjechië binnengekomen, wat een feest om dit te mogen uitpakken! Er zijn ook hele mooie ronde facetkralen binnengekomen in prachtige kleuren. Kom ze maar snel even bekijken!

 

 

Deze kralen zijn echt iets bijzonders en we zijn er helemaal weg van. Er zijn drie soorten die ik extra onder de aandacht wil brengen: fire-polished beads, pressed beads en table cut beads.

 


Laten we beginnen met de pressed beads. Dit zijn kralen die gemaakt worden door gesmolten glas in een mal te drukken. Door deze techniek kunnen we allerlei leuke vormen krijgen, zoals hartjes, sterretjes en nog veel meer. Het leuke aan deze kralen is dat ze zo veelzijdig zijn. U kunt er de mooiste sieraden mee maken!
 


Dan hebben we de table cut beads. Deze kralen zijn ook heel speciaal. Nadat ze geperst zijn, worden ze aan één kant geslepen, waardoor er een platte kant ontstaat. Dit geeft de kralen een unieke look die uw sieraden echt bijzonder maakt.
 

 

Heeft u al eens gehoord of gelezen over de mogelijkheden van Tsjechische kralen voor bead embroidery? Dat is een superleuke techniek waarbij u kralen op stof naait om prachtige patronen en afbeeldingen te maken. En raad eens? Onze Tsjechische kralen zijn perfect voor dit soort projecten! Met kralen borduren is echt leuk.
 


U kunt er van alles mee maken, van kleine details tot hele grote werken. Kralen geven kleur en een beetje glans. Ze maken uw borduurwerk bijzonder, iets wat mooi is om te zien en fijn om aan te raken. Het is leuk voor op uw kleren of om iets speciaals te maken, zoals een tas. En het blijft ook nog eens lang mooi. Zo kunt u iets heel persoonlijks maken. Heeft u zin om het te proberen?
 


Als 3e, de Fire-polished beads, oftewel vuur-gepolijste kralen, zijn een schitterende aanvulling op elke sieradencollectie, dankzij hun unieke glans en afwerking. Deze kralen worden gemaakt van hoogwaardig Tsjechisch glas. Na vorming krijgen de kralen een speciale behandeling waarbij ze kort in een oven worden verhit tot aan het smeltpunt. Dit proces, waarbij de kralen letterlijk door vuur worden gepolijst, zorgt voor een uitzonderlijke glans en maakt kleine onvolkomenheden glad, waardoor de kralen een bijna diamantachtige schittering krijgen.
 


Deze kralen kunt u in allerlei maten, vormen en kleuren bestellen, wat ze heel geschikt maakt voor uw sieraden. U kunt er van alles mee maken, zoals armbanden, kettingen en oorbellen. Hun rijke kleuren en mooie glans geven uw ontwerpen een luxe uitstraling en door de gladde afwerking zitten ze ook nog eens lekker. 

Ze zijn sterk en mooi, waardoor veel mensen die sieraden maken ze graag gebruiken. Ze geven uw sieraden een mooi detail van Tsjechisch vakmanschap en geschiedenis, maar zijn toch betaalbaar.


Bekijk de nieuwe collectie!

 Nieuwe Artikelen
 

 

We hebben heel veel mooie nieuwe kralen en nog veel meer nieuws binnen gekregen!

 

Bekijk de nieuwe collectie!

 Gratis eBook!

En nu een extra cadeautje voor alle nieuwsbrieflezers! Download hier gratis het E-book met meer dan 100 pagina's met Tutorials, voorbeelden om zelf sieraden te maken. 

Heel veel plezier ervan!
 

Download het gratis e-Book!

 

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen?  Voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje.
Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!

 


Zoekt u een cadeautje?

 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk altijd mailen via info@kralenstulpje.nl

Creatieve groet,

www.kralenstulpje.nl

         

Tutorials  |  Klantenservice  |  Contact

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss