Sorteer op
    121 - 150 van 150 resultaten
  • 1
  • 2

Engelen bedeltjes en vleugels ~ Engeltje maken

Engelen bedeltjes en vleugels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto gemaakt door Annie den Oetelaar Facebook: Engeltjes made by Annie

Engeltje maken ~kerstengeltje ~ geluksengeltje

Wilt u graag zelf een engeltje maken? Kralenstulpje.nl heeft een hele grote keuze met engelenvleugels, engelenbedeltjes en andere materialen om leuke engelenhangers en engelenbedels te maken.

Engeltjes kopen

Maar als u geen tijd heeft om ze zelf te maken dan hebben wij ruime keuze in kant en klare engeltjes en engelenbedels!

Engelen bedeltjes en vleugels

Engeltjes zelf maken is erg leuk om te doen en u kunt er dan uw eigen stijl aan geven. Wij hebben een grote keuze in engelenvleugeltjes en andere materialen om zelf leuk engelenhangertjes te maken. Maar u kunt bij ons ook kiezen voor gemak, en een keuze maken uit ons brede assortiment kant en klare engeltjes en engelen bedels van diverse materialen.

Betekenis van engelen en engelenvleugels

In vrijwel alle wereldreligies en culturen komen engelen voor in verschillende verschijningen en met diverse betekenissen. Zij staan symbool voor liefde en verzoening en verbinden het hemelse met het aardse. Sieraden van engelen bedeltjes helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel die over ons waakt en ons begeleidt op ons levenspad. Ze bieden troost en bescherming.

Engelen vleugels hebben de betekenis van eeuwig leven, kracht en bescherming. Deze vleugels staan symbool voor de beschermende krachten van engelen of een speciaal iemand die er altijd voor u is. U kunt ervoor kiezen een engelen vleugel als bedel of hanger te dragen met in gedachte degene die u liefhebt of om herinnerd te worden aan een geliefde.

Niet iedereen gelooft in de spirituele betekenis van engelen, feit is wel dat ze tot de verbeelding spreken en mede door hun mooie uitstraling en energie een geliefd onderdeel zijn als bedeltje of hanger bij het maken van sieraden.

Toepassingen

Ieder sieraad wordt bijzonder als er een engelen bedeltje of – vleugel in wordt verwerkt. Daarnaast zijn de dubbele vleugels ook erg geschikt om zelf een eigen engeltje van te maken, als geluksengeltje voor jezelf of om weg te geven.

Engeltjes zelf maken

Wilt u graag zelf een engeltje maken? Kies de engelen vleugels uit ons assortiment naar uw zin op maat en materiaal. Zoek daarbij in ons assortiment kralen een kraal voor het hoofd, bijvoorbeeld een glasparel en een mooie kraal voor het lijf bijvoorbeeld een ovalen edelsteen facetkraal of een ovalen kunststof kraal. Neem een nietstift en rijg hierop eventueel een sluitkraaltje en/of kralenkapje en vervolgens de grote ovalenkraal, daarna de vleugels en sluit af met de kraal voor het hoofd. Maak er een hanger van met bijvoorbeeld een karabijnsluiting of bevestig ze met een jumpring aan een ketting of sleutelhanger.

Dit kan een geluksengeltje voor uzelf zijn, maar ook een geluksengeltje om weg te geven aan een dierbare of bijvoorbeeld als kerstengeltje bij ieders bord op de dinertafel met Kerst. Kijk op Pinterest voor vele voorbeelden en inspiratie.

Sieraden van engelen bedeltjes en vleugels

Hang uw eigengemaakte geluksengeltje als hanger aan een ketting of maak er een sleutelhanger van. Voor uzelf of als cadeau.

Wij hebben diverse engelen bedeltjes en losse vleugels in onze webshop. Van groot tot klein in diverse materialen. Hang een engelen bedeltje aan een ketting of een engelen vleugel aan een bedelarmband. Combineer een engelen vleugel aan een ketting met de eerste letter van een naam van een bijzonder iemand of een geliefde. Een sieraad als dit kan ook een troost sieraad zijn om cadeau te geven aan iemand die een geliefde is verloren. Het engelen bedeltje of de engelen vleugel geeft kracht en de letter staat voor de geliefde die iemand verloren is.

Engelenroepers

Kijk ook eens bij onze Engelenroepers, dit zijn hangertjes met daarin een klein klankbolletje dat zacht rinkelt tijdens het dragen. Ieder klankbolletje heeft een eigen kleur met een eigen betekenis. Als het bolletje rinkelt heeft u contact met uw beschermengel wordt er gezegd.

Engeltjes

Geschreven door Jorieke Tiggelaar

De mensheid gelooft dat engelen zich verplaatsen tussen de mensheid en god. Ze bezorgen de berichten van god naar de mensen op aarde. Dit is de reden dat zij worden gezien als dienaren. Zij moeten de mensheid beschermen tegen al het kwaad.

Engelen hebben meerdere betekenissen bijvootbeeld als iemand overlijdt dat de ziel van diegene over gaat in een engeltje. De mensheid gelooft dat dit de communicatie is tussen de overledenen en de mensen op aarde.

Doordat mensen geloven dat ze bovennatuurlijk zijn geloven ze ook dat zij ze in de goeie richting stuurt in het leven. Kort gezegd wordt er gelooft dat iedereen een beschermengel heeft.

De engelen staan symbool voor begeleiding van hemelse krachten en voor liefdevolle onthulling. Er zijn ook verschillende soorten engeltjes.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss