10 x edelsteen kraal niet magnetisch Hematiet 10mm gat: 1,5mm

Artikelnummer: lade 70
Artikel 6 van 44
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 77 stuks

Edelsteen kraal niet magnetisch Hematiet 10mm gat: 1,5mm

Deze niet-magnetische Hematiet edelsteen kraal is een fascinerend stukje natuur dat zowel esthetisch als energetisch waardevol is voor uw sieradenprojecten. Met een diameter van 10mm en een gat van 1,5mm biedt het talloze mogelijkheden voor creatieve expressie.

Hematiet staat bekend om zijn aardende eigenschappen, waardoor het een uitstekende steen is om te dragen als u op zoek bent naar meer balans en stabiliteit in uw leven. Deze edelsteen wordt vaak gebruikt voor bescherming en harmonie, en het kan helpen om uw zelfrespect en wilskracht te vergroten.

Een interessant aspect van Hematiet is dat het niet-magnetisch is, in tegenstelling tot sommige andere hematietvarianten. Dit betekent dat het geen magnetische eigenschappen heeft en geen aantrekkingskracht op metalen vertoont.

Bovendien staat Hematiet erom bekend de concentratie en het geheugen te verbeteren, wat het een waardevolle metgezel maakt voor studie en mentale activiteiten.

Let op dat Hematiet krachtige energie heeft en daarom niet wordt aanbevolen om op uw slaapkamer te leggen, omdat het uw energieniveau kan verhogen.

Of u nu een sieraad maakt voor uzelf of als cadeau voor iemand anders, deze niet-magnetische Hematiet kraal voegt niet alleen een element van schoonheid toe, maar kan ook een positieve invloed hebben op uw dagelijkse leven. Ontdek de mogelijkheden en laat uw creativiteit stromen met deze prachtige Hematiet edelsteen kraal.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss