10 x Lava kralen 10mm Zwart gat 1,2mm

Artikelnummer: Stelling i-24 bak Lava beads
Artikel 5 van 44
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 32 stuks

Lava kralen 10mm Zwart gat 1,2mm

Lava kralen zijn unieke en intrigerende kralen die een speciale plaats innemen in de wereld van sieraden maken. Deze 10mm zwarte lava kralen met een gat van 1,2mm bieden een interessante textuur en een natuurlijke uitstraling aan uw creaties.

Lava kralen zijn gemaakt van gestolde lava die is afgekoeld na een vulkanische uitbarsting. Dit geeft ze hun kenmerkende porieuze en onregelmatige oppervlak, vergelijkbaar met echte lava. De diepzwarte kleur van deze kralen voegt een vleugje mysterie en elegantie toe aan uw sieraden.

Een van de opvallende eigenschappen van lava kralen is hun vermogen om geuren vast te houden. U kunt een druppel van uw favoriete etherische olie op een lava kraal aanbrengen, waardoor uw sieraad niet alleen mooi is maar ook als een geurverspreider fungeert.

Deze 10mm lava kralen zijn ideaal voor het maken van armbanden, kettingen en andere sieraden. U kunt ze combineren met andere natuursteen kralen of metalen elementen om unieke stukken te creëren die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen.

Ontdek de veelzijdigheid van lava kralen en voeg ze toe aan uw collectie sieradenonderdelen. Of u nu sieraden maakt voor uzelf of om cadeau te geven, deze zwarte lava kralen zullen zeker de aandacht trekken en een bijzondere touch aan uw creaties toevoegen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss