10 x edelsteen kraal van Sodalite 8mm gat c.a. 1mm

Artikelnummer: Stelling K-13 bak Esther 2
Artikel 137 van 157
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 28 stuks

Edelsteen kraal van Sodalite 8mm gat c.a. 1mm

Deze edelsteen kraal van Sodalite biedt u de mogelijkheid om uw zelf gemaakte sieraden te verrijken met de diepe en serene energie van deze prachtige steen. Met een diameter van 8mm en een rijggat van ongeveer 1mm, is deze kraal ideaal voor het creëren van unieke en betekenisvolle sieradenstukken.

Sodalite is een edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen. De diepe blauwe tinten van deze steen roepen een gevoel van rust en sereniteit op, wat het een perfecte keuze maakt voor sieraden die zowel esthetisch als spiritueel van betekenis zijn.

De energie van Sodalite wordt vaak geassocieerd met intuïtie, communicatie en zelfexpressie. Het wordt verondersteld de geest te openen voor diepere inzichten en innerlijke wijsheid, waardoor het een waardevolle metgezel is tijdens meditatie en spirituele reizen.

Bij het kralen kopen voor uw sieraden onderdelen en het maken van armbandjes, kunt u de rustgevende energie van Sodalite integreren in uw ontwerpen. Het toevoegen van deze edelsteen aan uw zelf gemaakte sieraden kan niet alleen een esthetische waarde toevoegen, maar ook een diepere betekenis en intentie.

Het is belangrijk op te merken dat de genoemde eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op traditionele overtuigingen en ervaringen van mensen, en geen wetenschappelijk bewezen feiten zijn. Bij gezondheidsklachten is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen. Maak uw zelf gemaakte sieraden nog specialer met de rustgevende en verheffende Sodalite kralen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss