10 x edelsteen kraal van Rhyolite Jasper 8mm gat: 1mm

Artikelnummer: Blokkast QQ
Artikel 139 van 160
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 17 stuks

Edelsteen kraal van Rhyolite Jasper 8mm gat: 1mm

Verken de prachtige wereld van edelsteen kralen met onze Rhyolite Jasper kralen van 8 mm. Bij 't Kralenstulpje begrijpen we dat kralen kopen niet alleen draait om het verwerven van sieradenonderdelen, maar ook om het omarmen van de speciale eigenschappen van elke steen.

Deze Rhyolite Jasper kralen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar kunnen ook bijdragen aan uw innerlijke balans en welzijn. Jasper staat al eeuwenlang bekend om zijn vermogen om te helpen bij spirituele aarding, en deze kralen kunnen u begeleiden bij het versterken van deze verbinding met de aarde. Maar dat is nog niet alles. De voordelen van Jasper strekken zich uit tot het verbeteren van de algehele conditie en uithoudingsvermogen. Bovendien wordt gezegd dat Jasper een positieve invloed kan hebben op botten en tanden, en het kan zelfs dienen als een rustgevende ondersteuning bij stressklachten.

Met een gat van 1 mm zijn deze kralen veelzijdig in gebruik en kunnen ze worden ingezet bij het maken van verschillende sieradenstukken, zoals armbanden, kettingen en meer. Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer de schoonheid van deze Rhyolite Jasper kralen met andere sieradenonderdelen om iets unieks te creëren.

Bij 't Kralenstulpje staan we trots achter de kwaliteit van onze sieradenonderdelen, en deze Rhyolite Jasper kralen zijn daarop geen uitzondering. Ontdek de magie van deze natuursteen en laat hem uw sieradencreaties verrijken met zijn unieke energie en uitstraling.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss